Εφημερίδα Κοινωνική

Άδωνις: Αυτός είναι ο πίνακας που διαψεύδει τον Τσίπρα για τους μετακλητούς (ΦΩΤΟ)

 Breaking News

Άδωνις: Αυτός είναι ο πίνακας που διαψεύδει τον Τσίπρα για τους μετακλητούς (ΦΩΤΟ)
27 Ιανουαρίου 2016

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανήρτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ο αριθμός των μετακλητών υπαλλήλων το Νοέμβριο του 2015 ήταν 1.814 και όχι 600 όπως υποστήριξε από το βήμα της Βουλής ο πρωθυπουργός

Υψηλούς τόνους εξακολουθεί να κρατά η Νέα Δημοκρατία για το θέμα των μετακλητών υπαλλήλων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά και τις αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ.

Ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τα όσα υποστήριξε εκ νέου ο Αλέξης Τσίπρας στη δευτερολογία του για το θέμα, ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter τα στοιχεία από την ιστοσελίδα apografi.gov.gr τα οποία διαψεύδουν περίτρανα τους ισχυρισμούς του πρωθυπουργού.

Από το βήμα της Βουλής ο Αλέξης Τσίπρας υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει 600 μετακλητούς κατηγορώντας τη Νέα Δημοκρατία ότι επι διακυβέρνησής της ο αριθμός των μετακλητών ήταν 1.200.

Ωστόσο όπως προκύπτει από τον πίνακα που ανήρτησε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ οι αριθμοί είναι διαφορετικοί καθώς στο τέλος Νοεμβρίου 2015 εμφανίζονταν να είναι 1.814. «Εχθές στην δευτερολογία του ο Τσίπρας είπε ότι εμείς είχαμε 1.200 ενώ αυτοί 600 μετακλητούς. Ιδού ο επίσημος πίνακας!» έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης .

adonis-foto-tsipras-metaklitoi


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ