Εφημερίδα Κοινωνική

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά

 Breaking News

Πραγματοποιήθηκε η γιορτή της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά
20 Ιανουαρίου 2016

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά 2016, η οποία έλαβε μέρος στο κτήριο Απόλλων. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διάφοροι βετεράνοι, αθλητές και μη. Στην γιορτή έδωσε παρών ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά Χολέβας Κωνσταντίνος και ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ.κ. Σεραφείμ. Αρκετοί βετεράνοι αθλητές και διάφοροι παράγοντες βραβεύτηκαν όπως και κάποια σωματεία. Τους χαιρετισμούς του και την χαρά του για την πρόοδο των σωματείων και των αθλητών, καθώς και πολλές ευχές εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά, Τσίρμπας Κανέλλος.
Τα βραβεία, που ξεχώρισαν ήταν το βραβείο «Παναγιώτης Σάλπεας» με το οποίο βραβεύτηκε ο κ. Πολυκανδριώτης Νίκος. Ακόμα, βραβεύτηκε και ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής, Συμεών Μένιος για το Πανελλήνιο ρεκόρ, που έσπασε για 1,170 λεπτά ανέπαφης εστίας.
Τέλος, μια από τις πολλές βραβεύσεις, που ξεχώρισαν ήταν του Φάρο Κερατσινίου για την φετινή του επίδοση στο πρωτάθλημα της Α2 του μπάσκετ, όπως και του Αετού Κορυδαλλού που βραβεύτηκε η ακαδημία του. Αξιοσημείωτη ήταν και η βράβευση της ομάδας ποδοσφαιριστών με δυσκολία όρασης.

Σταύρος Πρέσσης


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ