Εφημερίδα Κοινωνική

Βρέθηκε DNA των δολοφόνων στην Άνδρο

 Breaking News

Βρέθηκε DNA των δολοφόνων στην Άνδρο
28 Δεκεμβρίου 2015

Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας ανακάλυψαν ότι δεν ανήκουν σε σεσημασμένους το γενετικό υλικό και τα δακτυλικά αποτυπώματα που βρήκαν στο σπίτι του 89χρονου άντρα, ο οποίος δολοφονήθηκε με φρικτό τρόπο στην περιοχή Γαύριο της Άνδρου.

Αυτό έκανε τα κλιμάκια αστυνομικών από την Ασφάλεια της Αθήνας και της Σύρου να ζητήσουν δείγματα από 20 κατοίκους του νησιού που είχαν σχέσεις με τον άτυχο ηλικιωμένο και τα έστειλαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για σύγκριση. Κάποιοι από αυτούς, μάλιστα, θεωρούνται ύποπτοι και έχουν κληθεί για να δώσουν καταθέσεις. Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχουν προκύψει επιβαρυντικά στοιχεία για κάποιον από αυτούς.

Το μυστήριο περιπλέκεται για τη δολοφονία του ηλικιωμένου, που έφερε τραύματα στο κεφάλι, είχε περασμένη στο λαιμό μια ζώνη και οι δράστες προσπάθησαν να κάψουν το άψυχο κορμί του. Οι αστυνομικοί ελπίζουν ότι στην υπόθεση θα ρίξει φως η κατάθεση της αδελφής του 89χρονου που κατοικεί μόνιμα στην Αθήνα, ενώ εξακολουθούν να ερευνούν το ενδεχόμενο οι δράστες να ήταν οι ίδιοι με αυτούς που είχαν διαπράξει το διπλό φονικό στην Αίγινα με θύματα μια ηλικιωμένη και τον ανιψιό της.

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ