Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΟΚ: Έκδοση ειδικού «κανονισμού» από τζιχαντιστές για το πώς να… βιάζουν τις σκλάβες!

 Breaking News

ΣΟΚ: Έκδοση ειδικού «κανονισμού» από τζιχαντιστές για το πώς να… βιάζουν τις σκλάβες!
30 Δεκεμβρίου 2015

Στην έκδοση ειδικού «κανονισμού» που ρυθμίζει το πότε και πώς μπορούν να… βιάζουν τις σκλάβες τους οι τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους προχώρησαν οι θεολόγοι που θέτουν τους νόμους στο ιδιότυπο αυτό μόρφωμα.

Ο κανονισμός, που έχει τη μορφή φατβά, δηλαδή την ισχύ νόμου είναι υπεράνω όλων και αποκαλύφθηκε κατά τη διάρκεια επιχείρησης των Ειδικών Δυνάμεων των ΗΠΑ σε περιοχή της Συρίας, τον περασμένο Μάιο, ενώ αποσπάσματά του δημοσιεύει σήμερα το πρακτορείο Reuters.

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται πως απαγορεύεται να κάνουν σεξ πατέρας και γιος με την ίδια σκλάβα, ή ότι ο ιδιοκτήτης μάνας και κόρης σκλάβων δεν μπορεί να κάνει σεξ και με τις δυο. Αντίθετα, οι κοινοί ιδιοκτήτες μιας γυναίκας που δεν υπόκεινται σε συγκεκριμένους περιορισμούς μπορούν να την βιάζουν, καθώς «θεωρείται κοινή ιδιοκτησία»!

Τα Ηνωμένα Έθνη και πολλές οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων έχουν επανηλειμμένως αναφερθεί αναλυτικά στα εγκλήματα των τζιχαντιστών ειδικά κατά των γυναικών. Οι γυναίκες της φυλής των Γιαζίντι μάλιστα κρατούνται σκλάβες και βιάζονται από την ηλικία των 12 ετών, ενώ δίνονται στους τζιχαντιστές ως αμοιβή ή πωλούνται σε σκλαβοπάζαρα.

Η συγκεκριμένη φατβά, που έχει «νούμερο 64» και εκδόθηκε από την «Επιτροπή έρευνας και φατβά» του Ισλαμικού Κράτους με ημερομηνία 29 Ιανουαρίου 2015, «ρυθμίζει» για πρώτη φορά τις σχέσεις μεταξύ των μαχητών και των σκλάβων τους, καθώς περιλαμβάνει περισσότερες λεπτομέρειες από μία προγενέστερη «έκδοση» του 2014. Το κείμενο του νόμου μάλιστα ξεκινά με μια ερώτηση: «Κάποιοι από τους αδερφούς μας παραβίασαν τους κανόνες συμπεριφοράς στις σκλάβες. Αυτές οι παραβιάσεις δεν επιτρέπονται από τη Σαρία γιατί αυτοί οι νόμοι δεν έχουν αλλάξει για αιώνες. Υπάρχουν προειδοποιήσεις για το ζήτημα αυτό;»

Ακολουθούν 15 σημεία που «εξειδικεύουν» τις γενικές οδηγίες, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται: «Αν ο ιδιοκτήτης μιας σκλάβας που έχει κόρη έχει σεξουαλικές επαφές μαζί της, τότε δεν μπορεί να έχει πλέον με τη μητέρα, η οποία είναι προσωρινά εκτός ορίων γι’ αυτόν. Σε περίπτωση που διατηρεί σχέσεις με τη μητέρα, τότε η κόρη είναι εκτός ορίων».

Ο νόμος προστάζει ακόμα τον ιδιοκτήτη της σκλάβας να είναι «συμπονετικός απέναντί της, ευγενικός, να μην την ταπεινώνει και να μην της αναθέτει πράγματα που εκείνη δεν μπορεί να κάνει». Επίσης καλείται να μην την πουλήσει σε κάποιον, γνωρίζοντας ότι δεν θα της φερθεί σωστά.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ