Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωτοβουλία αγάπης από το HotHotBurgerBar Πειραιά για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα

 Breaking News

Πρωτοβουλία αγάπης από το HotHotBurgerBar Πειραιά για τα παιδιά στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα
04 Δεκεμβρίου 2015

Το HotHotBurgerBarΠειραιά (Γρηγορίου Λαμπράκη 91) σε συνεργασία με το Myseason (Γρηγορίου Λαμπράκη 95-97 ) ετοίμασαν μια μεγάλη γιορτινή έκπληξη στα παιδιά του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος, την προηγούμενη Πέμπτη.

Τους είχαν στείλει, αρκετό καιρό πριν, δέντρο και χριστουγεννιάτικα στολίδια (ευγενική προσφορά του ΜySeason) για να αποκτήσει ο χώρος την όψη που θα χάριζε χαμόγελα στα παιδιά . . . και να ‘ναι έτοιμος για τη «γιορτή» που πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τους.

Πιο συγκεκριμένα το απόγευμα της Πέμπτης, στο Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα στήθηκε ένα τεράστιο τραπέζι με burgers, κοτοπουμπουκιές και τηγανιτές πατάτες (αγαπημένες λιχουδιές μικρών και μεγάλων ). Οι χαρμόσυνοι αιφνιδιασμοί δεν σταμάτησαν εκεί όμως… το κάθε παιδί πήρε από μια μπόμπα (χριστουγεννιάτικο τσουρέκι), χορηγία του φούρνου Αντωνίου και το Ίδρυμα έλαβε μια δωροεπιταγή μεγάλης αξίας (από γνωστό κατάστημα αθλητικών ειδών) για να αγοράσει αθλητικά παπούτσια στα παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως το ποσό της δωροεπιταγής συγκεντρώθηκε από το HotHotBurgerBar Πειραιά και το τραπέζι στήθηκε χάρη στην αφιλοκερδή προσφορά των προμηθευτών του και των κεντρικών της εταιρείας .

Η δράση ήταν μια πρωτοβουλία της ομάδας HotHotBurgerBar  Πειραιά, που πέρα από τις όμορφες στιγμές και τα δώρα που πρόσφερε στα παιδιά, κατάφερε να περάσει το κατάλληλο μήνυμα σε όλους μας: Αρκούν η διάθεση και αλληλεγγύη για να δημιουργήσεις από το τίποτα κάτι τόσο πολύτιμο …όσο η ευτυχία!

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ