Εφημερίδα Κοινωνική

Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ μέσω Περάνι Σαλαμίνας

 Breaking News

Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ μέσω Περάνι Σαλαμίνας
16 Δεκεμβρίου 2015

Με συνέπεια λόγων και έργων την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015, σύμφωνα με τον προγραμματισμό και μέσα στο χρονικό πλαίσιο, έγινε η παραλαβή των (5) φακέλων για τον υποθαλάσσιο αγωγό του έργου με τίτλο «Κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού σύνδεσης της νήσου Αίγινας με την ΕΥΔΑΠ».

Πρόκειται για έργο πνοής για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αίγινας, λύνει τα προβλήματα του νησιού σε ποιότητα, επάρκεια και τιμή. Επιπλέον συμβάλλει στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και έτσι δίνεται η δυνατότητα σε συνδυασμό με το φράγμα που έχουμε προγραμματίσει στο ρέμα της Σκοτεινής, να εμπλουτιστεί ο υδροφόρος ορίζοντας και να αποκατασταθεί η περιβαλλοντική ισορροπία στο νησί.

Αυτό είναι μία αποφασιστική απάντηση σε όλους αυτούς οι οποίοι αμφισβητούσαν τις δυνατότητες και τις προθέσεις της Περιφέρειας Αττικής και της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων. Το ενδιαφέρον και η αγωνία της Δημοτικής Αρχής αποτυπώνεται ανάγλυφα από την πολυπρόσωπη παρουσία της με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Δημήτριο Μούρτζη, τον Δημοτικό Σύμβουλο (τέως Αντιδήμαρχος ύδρευσης) κ. Άγη Μαρμαρινό, τον Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αίγινας κ. Γεώργιο Σκαλτσιώτη, τον Πρόεδρο Τουριστικής επιτροπής Αίγινας κ. Γεώργιο Μούρτζη και τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Νίκο Πτερούδη.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ