Εφημερίδα Κοινωνική

Η Βίκος Cola κάνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες

 Breaking News

Η Βίκος Cola κάνει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι σε χιλιάδες οικογένειες
18 Δεκεμβρίου 2015

H Βίκος Cola, με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής συνεισφοράς και της αλληλεγγύης, στηρίζει χιλιάδες οικογένειες που το έχουν ανάγκη. Με την ελπίδα να κάνει τα φετινά Χριστούγεννα πιο ανθρώπινα και πιο ζεστά για 3.000 οικογένειες, η Βίκος Cola παρέχει τα τρόφιμα για το εορταστικό τραπέζι, στηρίζοντας έμπρακτα τις οικογένειες εκείνες που έχουν πληγεί από τις συνέπειες της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης.

Η Βίκος Cola, σε μια συντονισμένη και στοχευμένη προσπάθεια, με τη συνεργασία των Κοινωνικών Παντοπωλείων των Δήμων Περιστερίου, Αιγάλεω-Χαϊδαρίου, Ιλίου, Καλλιθέας, Μοσχάτου-Ταύρου, Αγίας Βαρβάρας & Κορυδαλλού, Θεσσαλονίκης και Ιωαννίνων, της Τράπεζας Τροφίμων Καματερού και του Ομίλου για την UNESCO Πειραιώς και Νήσων και των Πειραιά Κερατσινίου, Δραπετσώνας, Περάματος, Νίκαιας και Κορινθίων), δίνει σε χιλιάδες συμπολίτες μας ένα χαμόγελο ελπίδας, παρέχοντας τους το πλήρες Χριστουγεννιάτικο τραπέζι τους, χαρίζοντας τους αγάπη και υποστήριξη.

«Είναι ανθρώπινο καθήκον να δίνουμε ουσιαστικό νόημα στην έννοια «μοιράζομαι». Αυτά τα Χριστούγεννα ερχόμαστε κοντά σε 3.000 οικογένειες με στόχο να δώσουμε χαρά και να χαρίσουμε αγάπη. Όλοι εμείς στην Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ Α.Ε., υλοποιούμε αυτήν την προσπάθεια θέλοντας να τονίσουμε ότι τις ημέρες των Χριστουγέννων μοιραζόμαστε την ανθρώπινη ζεστασιά και τη δίψα για αγάπη».

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ