Εφημερίδα Κοινωνική

Εγκαίνια Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου Πειραιά – Open Mall στις 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ.

 Breaking News

Εγκαίνια Ανοικτού Εμπορικού Κέντρου Πειραιά – Open Mall στις 18 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 6.00 μ.μ.
16 Δεκεμβρίου 2015

Με μεγάλη χαρά o Εμπορικός Σύλλογος Πειραιά και ο πρόεδρος Νίκος Μανεσιώτης προσκαλούν τους Πειραιώτες στα εγκαίνια του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Πειραιά – Open Mall Piraeus, την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στη συμβολή των οδών Γρ. Λαμπράκη και Σωτήρος, που θα πλαισιωθούν από μουσικοχορευτική παράσταση και συναυλία.

Στο πλαίσιο του ΑΚΕ Πειραιά και προκειμένου να δημιουργηθεί μια γιορτινή ατμόσφαιρα σε μια συμφέρουσα και ελκυστική για τους πελάτες -καταναλωτές αγορά, ο Σύλλογός, σε συνεργασία και με το Δήμο Πειραιά, διοργανώνει γιορτινές εκδηλώσεις για τα παιδιά τις Κυριακές 20 και 27 Δεκεμβρίου και τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, όπως παιδικά εργαστήρια ζαχαροπλαστικής, face painting, μπαλονοκατασκευές κ.ά.

Επίσης, την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου το «4 moms» διοργανώνει μεγάλο παιδικό Χριστουγεννιάτικο πάρτυ με το συγκρότημα XANAZOO από τις 11.00 το πρωϊ έως τις 2.00 το μεσημέρι, με πολύ χορό, δραστηριότητες και κεράσματα στους μικρούς πρωταγωνιστές των ημερών! Στο Γιορτινό Τρένο του Πειραιά που και φέτος θα περιηγεί δωρεάν τα παιδιά και τους συνοδούς, εκτελώντας κυκλικό δρομολόγιο – αφετηρία Γρ. Λαμπράκη 150 (μπροστά στο κτίριο του πρώην ΥΕΝ), Βασ. Γεωργίου, Ηρ. Πολυτεχνείου, 2ας Μεραρχίας, Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι και επιστροφή στην αφετηρία, το ξωτικό των Χριστουγέννων θα διαβάζει στα παιδιά παραμύθια και τους θα μοιράζει συμβολικά δώρα.

Η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου θα πλαισιώσει τις γιορτές, ενώ οι κεντρικοί δρόμοι της πόλης θα πλημμυρίσουν με χριστουγεννιάτικη μουσική.

Στην ανακοίνωση προς τα μέλη του ΕΣΠ τονίζονται τα εξής:

«Παρακαλούμε όλους σας να συμμετέχετε στην κοινή προσπάθεια τόνωσης της πειραϊκής επιχειρηματικότητας, με:

-Την προσφορά γλυκών κερασμάτων ή συμβολικών δώρων στα παιδιά και στους μεγάλους.

-Την διοργάνωση, σε συνεννόηση με τα γειτονικά σας καταστήματα, τοπικών γιορτινών δράσεων – εκδηλώσεων.

Ο Σύλλογός μας θα αναλάβει την δημοσιοποίηση των ανωτέρω σε όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, ώστε να προβληθούν άμεσα στους καταναλωτές.

Και επειδή η αγορά είναι η ψυχή κάθε πόλης και στον Πειραιά έχουμε ανάγκη από μια ευχάριστη νότα χαράς και αισιοδοξίας, λόγω των συνθηκών που επικρατούν, φροντίζουμε ώστε οι βιτρίνες των καταστημάτων μας να στολιστούν γιορτινά, να γεμίσουν χρώμα και φως για να εμψυχώσουν, να εμπνεύσουν και να προσελκύσουν την προσοχή των καταναλωτών, αναδεικνύοντας παράλληλα με τον καλύτερο τρόπο τα είδη του καταστήματός μας».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Η ανταπόκριση και συμμετοχή όλων των καταστημάτων θα βοηθήσει να προβάλλουμε την πόλη μας, σαν μια πόλη γιορτή με εκπλήξεις και χαμόγελα και την τοπική μας αγορά, σαν μια αγορά ελκυστική και συμφέρουσα, που αξίζει να την επισκεφτεί κάποιος, να την γνωρίσει και να την στηρίξει, δίνοντας παράλληλα μια ανάσα χαράς και αισιοδοξίας σε μικρούς και μεγάλους καταναλωτές και επισκέπτες, που θα μπορούν να μοιραστούν εμπειρίες, να συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και να διασκεδάσουν.

Καλές γιορτές με υγεία και καλές δουλειές!»

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ