Εφημερίδα Κοινωνική

Δηλώσεις για την μεγάλη εορτή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στον Πειραιά

 Breaking News

Δηλώσεις για την μεγάλη εορτή του ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ στον Πειραιά
07 Δεκεμβρίου 2015

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης παραβρέθηκε στη λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας του Αγίου Νικολάου, που πραγματοποιήθηκε εχθές στον Πειραιά, στο πλαίσιο του εορτασμού του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου.

Ο κ. Μώραλης, σε δήλωσή του, τόνισε: «Ο εορτασμός του Αγίου Νικολάου είναι μια σημαντική στιγμή για τον Πειραιά, για το ναυτικό, για τους ναυτικούς μας. Γιορτάσαμε όπως κάθε χρόνο με μεγαλοπρέπεια, αλλά και με σεμνότητα, σε μια λιτάνευση της εικόνας με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Σεραφείμ, αλλά και με τους Μητροπολίτες Νικαίας κ.κ. Αλέξιο και Ύδρας Σπετσών και Αιγίνης κ.κ. Εφραίμ, με εκπροσώπους της κυβέρνησης, τους βουλευτές του Πειραιά και τους φορείς της πόλης. Οφείλουμε να τηρούμε τις παραδόσεις και τα έθιμά μας. Μάλιστα η λιτάνευση της Εικόνας του Αγίου Νικολάου είναι μια από τις μεγαλύτερες περιφορές που γίνονται στην πόλη, το χαίρονται και οι δημότες αλλά και εμείς. Εύχομαι και του χρόνου και χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα».

Από τον Δήμο Πειραιά, παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, η Αντιδήμαρχος Οικονομικών κα Αθηνά Γλύκα- Χαρβαλάκου, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Δικτύων κ. Αλέξανδρος Αργουδέλης, η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος Βρεφονηπιακών Σταθμών κα Χαραλαμπία Ζηλάκου, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Πρασίνου κ. Σταύρος Βοϊδονικόλας, οι

Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Στέλιος Γαϊτανάρος, κα Ευαγγελία Σαρρή-Γώγου, η Πρόεδρος της Β΄ Δημοτικής Κοινότητας κα Ευαγγελία Αθανασίου, ο Κοινοτικός Σύμβουλος κ. Ιωάννης Αλιφραγκής κ.α.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ