Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση φίλων Απόστολου Τζιτζικώστα στον Κορυδαλλό

 Breaking News

Συνάντηση φίλων Απόστολου Τζιτζικώστα στον Κορυδαλλό
09 Νοεμβρίου 2015

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Απόστολου Τζιτζικώστα στην πόλη του Κορυδαλλού. Το απόγευμα του Σαββάτου 7 Νοεμβρίου, ο φιλόξενος χώρος του B&B στην πλ.Ελευθερίας, υποδέχτηκε πλήθος φίλων του Απόστολου Τζιτζικώστα, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί του, να εκφράσουν τους προβληματισμούς τους και ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές της Ν.Δ.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο υπ.Βουλευτής και π.Αντιδήμαρχος Κορυδαλλού κ.Ν.Χουρσαλάς , κομματικά στελέχη με πολυετή εμπειρία όπως οι κ.κ Δανδουλάκης, Διακάτος, Διγαλέτος, Γλυνίδης, Παπαγεωργίου Φ., Παλευρατζής, μέλη της ΟΝΝΕΔ Β΄Πειραιά οι Μπρούντζος, Κεφαλόπουλος,Μανούσος αλλά και συνδικαλιστικά στελέχη όπως οι κ.κ Καψοκόλης Δ., Κουνούκλας , Δημοπούλου Φ., Γκοβίλας Κάσσης Κυρ. Ιδιαίτερο «χρώμα» έδωσαν οι αυτοδιοικητικοί, με τη συμμετοχή του υπ.Αντιπεριφερειάρχη κ. Αλεβίζου, των κ.κ Μερεντίτη, Πάχου, Ζήση από τον Κορυδαλλό, Μαραγκάκη, Άνινου από την πόλη της Νίκαιας-Ρέντη, Καψοκόλη Π. από τον Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας .

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόστολος Τζιτζικώστας είναι ο μοναδικός, μέχρι σήμερα ,υποψήφιος για την Προεδρία της Ν.Δ που επισκέπτεται την περιοχή της Β΄Πειραιά, την πλέον «αδύναμη» εκλογικά περιφέρεια πανελλαδικά, δίνοντας συμβολισμό στον χαρακτήρα της συνάντησης, όπως ο ίδιος τόνισε, σχετικά με τη νέα οργανωτική δομή του κόμματος : αποκέντρωση στη λήψη αποφάσεων, ενίσχυση της συμμετοχής, ανάδειξη τοπικών θεμάτων.

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ