Εφημερίδα Κοινωνική

Προοδευτική από τα παλιά

 Breaking News

Προοδευτική από τα παλιά
02 Νοεμβρίου 2015

Η Προοδευτική μετράει έξι νίκες στις πρώτες έξι αγωνιστικές στην Α κατηγορία του δευτέρου ομίλου. Την 6η της νίκη κατοχύρωσε απέναντι στην ομάδα του Μοσχάτου.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήρθε 1-0 υπέρ της Προοδευτικής. Η ομάδα του Κορυδαλλού έχει ένα απίστευτο ρεκόρ στους έξι πρώτους αγώνες έχει σημειώσει 19 γκολ και δεν έχει δεχθεί ούτε ένα. Αυτό οφείλεται στην πολύ καλή δουλεία που γίνεται στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ένα γκολ ήταν αρκετό για την «Προ» το οποίο το σημείωσε ο Σαμαράς με σουτ στο 45ο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κορυδαλλιώτες είχαν το πάνω χέρι στον αγώνα και πολλές ευκαιρίες να πετύχουν και άλλα τέρματα αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στο πλεκτό.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Συμεών, Σαμαράς, Μύρκος, Ζιζήλας, Παπανικόλας, Ανδράλας, Γιακούπι (60’ Ζαχαράτος), Μπελέρης, Ποτουρίδης, Τουρνάς (80’Κουσούρης), Zheleku (91’Δηλαβέρης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟ: Χαρίσης, Μουντοκαλάκης, Γιαννακόπουλος (71’Μπαμπούνης), Συμεωνίδης, Ρωμανός, Τσούκης, Γκορόγιας, Στούπης (65’Ρίζος), Τσιφλίδης, Πουλάκης (65’Πλέστης), Σπηλιωτάκης

Σταύρος Πρέσσης

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ