Εφημερίδα Κοινωνική

Παιχνίδι για «γερά νεύρα»

 Breaking News

Παιχνίδι για «γερά νεύρα»
09 Νοεμβρίου 2015

«Χορταστικός» ήταν ο αγώνας ανάμεσα στον Α.Ο. Κορυδαλλός με την Α.Ε. Μοσχάτου. Ο αγώνας έληξε 2-2. Οι περισσότεροι πίστευαν ότι νικήτρια θα έβγαινε η Α.Ε. Μοσχάτου χάρη στα δυο γκολ που πέτυχαν ο Τσιφλίδης στο 21ο λεπτό και ο Συράκου στο 29ο λεπτό στο πρώτο ημίχρονο. Όμως ο Α.Ο Κορυδαλλός δεν είχε πει την τελευταία του «κουβέντα» γιατί ο Παγιαζήτης στο 79ο λεπτό μείωσε για τους Κορυδαλλιώτες και στο 85ο λεπτό κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του. Την εκτέλεση την ανέλαβε ο Χανιώτης Λ ο οποίος νίκησε τον αντίπαλο γκολκίπερ και έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Οι Μοσχατιώτες διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την απόφαση του διαιτητή αλλά δεν μπόρεσαν να κάνουν κάτι το διαφορετικό.

Συνθέσεις:

ΑΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ : Κατσικούρης, Ζαχαρίου, Πλουμής, Μέξης, Ντέλιος (50’ Πούλιας), Λάλα, Παγιαζήτης, Χανιώτης Α. (58’ Κυλίτσης), Χανιώτης Λ., Δημόπουλος , Τσιμιλιώτης (65’ Βυργιώτης)

ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ: Χαρίσης, Μουντοκαλάκης, Γιαννακόπουλος, Συμεωνίδης, Ρωμανός, Τσούκας, Τσιφλίδης, Πλέστης (87’ Αθανασόπουλος) Συράκος, (70’ Γκορόγιας), Στούπης (81’ Πουλάκης), Σπηλιωτάκης

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ