Εφημερίδα Κοινωνική

Μεϊμαράκης: Ζήτησαν την παραίτηση μου ενώ δεν είχα καμία ανάμειξη (ΒΙΝΤΕΟ)

 Breaking News

Μεϊμαράκης: Ζήτησαν την παραίτηση μου ενώ δεν είχα καμία ανάμειξη (ΒΙΝΤΕΟ)
23 Νοεμβρίου 2015

«Η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου δεν με συγκίνησε ποτέ και ευχαρίστως θα την παρέδιδα. Είπα να την παραδώσω και τον Αύγουστο και μετά τις εκλογές και κανείς δεν ήθελε» ανέφερε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και πρόσθεσε:

«Είμαι διατεθειμένος να παραδώσω την καρέκλα του μεταβατικού προέδρου και θα πρέπει και ο κ. Τζιτζικώστας να παραιτηθεί από Περιφερειάρχης».

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν παραιτούμαι από τη διαδικασία αλλά πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η καρέκλα του μεταβατικού προέδρου μου δημιουργούσε περισσότερα μειονεκτήματα από όσα πλεονεκτήματα νόμιζαν ότι είχα».

Δείτε το βίντεο:

Η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη

Άμεση ήταν η αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη μετά από τις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Παραιτούμαι αμέσως από ΚΕ της ΝΔ, όπως ζήτησε ο κ. Μειμαράκης και αναμένω και την παραίτηση του κ.Τζιτζικώστα από Περιφερειάρχη», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο κ. Γεωργιάδης.

ADWNIS

Κύκλοι Τζιτζικώστα: Δεν παραιτείται από περιφερειάρχης

Αντίδραση και από τον Απόστολο Τζιτζικώστα στις δηλώσεις του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, με τις οποίες ζητά τις παραιτήσεις των υπόλοιπων υποψηφίων.

«Δεν πρόκειται να παραιτηθεί από περιφερειάρχης», αναφέρουν κύκλοι του Απόστολου Τζιτζικώστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, θεωρούν προσχηματικές τις δηλώσεις του και επιμένουν στην παραίτησή του, αποδίδοντάς του ευθύνες για το χθεσινό φιάσκο.

Επίσης οι συνεργάτες του κ. Τζιτζικώστα είπαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ότι «η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας δεν έχει καμιά σχέση με το χθεσινό φιάσκο. Οι άλλοι τρεις υποψήφιοι πρόεδροι της Ν.Δ. (Μεϊμαράκης, Μητσοτάκης, Γεωργιάδης) είναι διορισμένοι στις θέσεις που κατέχουν, ενώ ο Απόστολος Τζιτζικώστας εκλεγμένος. Ο κ. Τζιτζικώστας ζήτησε την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη, μετά το χθεσινό φιάσκο και δεν την είχε ζητήσει τις προηγούμενες πενήντα μέρες. Επίσης, οι πολίτες καταλογίζουν ευθύνες στον κ. Μεϊμαράκη για το φιάσκο».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ