Εφημερίδα Κοινωνική

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων»

 Breaking News

Η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων»
13 Νοεμβρίου 2015

Σε καλό κλίμα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στο «Απόστολος Νικολαΐδης» η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι «αιωνίων» της 21ης Νοεμβρίου. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Κασκάνη και Βλάχο και η ΠΑΕ Ολυμπιακός από τους κ.κ. Θεοδωρίδη, Καραπαπά και Παναγόπουλο.

«Φέτος θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο» είπε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας, ενώ οι Πράσινοι ζήτησαν να γίνουν πιο αυστηροί έλεγχοι κατά την είσοδο των φιλάθλων στο γήπεδο σε όλες τις θύρες. Παράλληλα θα υπάρχουν διμοιρίες και σεκιούριτι πάνω από τους πάγκους και προβλέπονται τα ίδια αυστηρά μέτρα με το περσινό παιχνίδι, ενώ οι «Ερυθρόλευκοι» αιτήθηκαν εγγράφως να μείνουν πέντε κενές σειρές καθισμάτων. Επίσης έγινε και μια αναγνωριστική βόλτα στο γήπεδο και τους εσωτερικούς χώρους, ενώ κατά τη διάρκεια της σύσκεψης υπήρξε και μια μικρή .κόντρα μεταξύ των δύο εκπροσώπων των «αιώνιων» αντιπάλων, αναφορικά με το περσινό ντέρμπι και τον Περέιρα.

Στο τέλος της σύσκεψης, ο κ. Θεοδωρίδης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός προτίθεται να καλέσει τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι του δεύτερου γύρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», ώστε να καθίσουν σε ειδική σουίτα μαζί με τους παλαίμαχους της ομάδας του Πειραιά.

novasports.gr


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ