Εφημερίδα Κοινωνική

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους τζιχαντιστές: Θα σας κυνηγήσουμε σε όλο τον κόσμο (BINTEO)

 Breaking News

Οι Anonymous κήρυξαν πόλεμο στους τζιχαντιστές: Θα σας κυνηγήσουμε σε όλο τον κόσμο (BINTEO)
16 Νοεμβρίου 2015

Τον διαδικτυακό «πόλεμο» κατά του Ισλαμικού Κράτους κηρύσσουν οι χάκερς Anonymous, μετά τις αιματηρές επιθέσεις στο Παρίσι που κόστισαν τη ζωή σε 129 ανθρώπους. Στο βίντεο καλούν την ανθρωπότητα να μείνει ενωμένη μπροστά στην τρομοκρατία και προειδοποιούν τους τρομοκράτες του Ισλαμικού Κράτους πως θα τους βρουν μπροστά τους.

Η αποστολή των Anonymous κατά της τρομοκρατίας ανακοινώθηκε μέσω ενός βίντεο που ανέβασε η ομάδα ακτιβιστών με τις χαρακτηριστικές μάσκες στο YouTube, στο οποίο εκπρόσωπος τους, φορώντας τη μάσκα-σύμβολο, υποσχέθηκε να «ξεκινήσει η μεγαλύτερη επιχείρηση που έγινε ποτέ» ενάντια στο Ισλαμικό Κράτος.

Υποσχόμενοι να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητές τους για να «ενώσουν την ανθρωπότητα», προειδοποιούν τους τρομοκράτες να «περιμένουν μαζικές επιθέσεις στον κυβερνοχώρο».

«Οι Anonymous από όλο τον κόσμο θα σας κηνυγήσουν» είπε ο εκπρόσωπος τους στο βίντεο. «Θα πρέπει να ξέρετε ότι θα σας βρούμε και δεν πρόκειται να σας αφήσουμε». «Ο πόλεμος ξεκίνησε. Να είστε προετοιμασμένοι. Ο γαλλικός λαός είναι ισχυρότερός από εσάς και θα βγει από αυτή τη θηριωδία ακόμη πιο ισχυρός».

Οι Anonymous ανακοίνωσαν αυτή την εβδομάδα ότι ήταν σε θέση να εντοπίσουν μια ομάδα χάκερ που υποστηρίζει τους τζιχαντιστές (CyberCaliphate) το οποίο χρησιμοποιεί τουλάχιστον 10 λογαριασμούς στο Twitter από μία μόνο διεύθυνση IP στο Κουβέιτ.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ