Εφημερίδα Κοινωνική

ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ: Βγαίνει ξανά μπροστά και στηρίζει Τζιτζικώστα!

 Breaking News

ΖΩΗ ΡΟΥΣΣΟΥ: Βγαίνει ξανά μπροστά και στηρίζει Τζιτζικώστα!
21 Οκτωβρίου 2015

Για ακόμη μια φορά δεν μασάει τα λόγια της όπως άλλοι… στη ΝΔ. Εν μέσω πολιτικών εξελίξεων και εσωκομματικών διαδικασιών στη Νέα Δημοκρατία, σπανίζουν τα στελέχη εκείνα που έχουν το θάρρος της γνώμης και βγαίνουν μπροστά να υποστηρίξουν την άποψή τους μέχρι τέλος! Εύλογα θα αναρωτιέστε τι συμβαίνει στην περίπτωση του Πειραιά. Ποιοι από εκείνους που μπήκαν στη λίστα των υποψηφίων της ΝΔ αποφάσισαν να κουνηθούν από τις καρέκλες τους και να υποστηρίξουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ ποιον προτιμούν για αρχηγό του κόμματος.

Η μόνη που αποφάσισε να το κάνει και να ανακοινώσει δημόσια ποιον επιλέγει ανάμεσα στους 4 διεκδικητές για την προεδρεία (Μεϊμαράκη, Τζιτζικώστα, Γεωργιάδη, Μητσοτάκη), ήταν η Ζωή Ρούσσου.

Η μαχητική δικηγόρος, πρώην δημοτική σύμβουλος και πολιτευτής της ΝΔ στην Α’ Πειραιά για ακόμη μια φορά δεν ταλαντεύεται και δεν μασάει τα λόγια της αποφασίζοντας να στηρίζει δημοσίως την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα, κρίνοντας ότι είναι το καταλληλότερο πρόσωπο να αναλάβει το τιμόνι του κόμματος αυτή την κρίσιμη στιγμή.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ