Εφημερίδα Κοινωνική

Σάλος με τον παιδόφιλο που μπήκε ανενόχλητος στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ

 Breaking News

Σάλος με τον παιδόφιλο που μπήκε ανενόχλητος  στο ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ
29 Οκτωβρίου 2015

Η καταγγελία μητέρας προκαλεί ανατριχίλα η οποία όπως υποστηρίζει, παιδόφιλος παρενόχλησε την 6χρονη κόρη της, ενώ νοσηλευόταν στο παιδιατρικό τμήμα του Γενικού Κρατικού Νίκαιας.

Σύμφωνα με την μητέρα, ένας άγνωστος άνδρας, αργά τη νύχτα και ενώ όλοι κοιμόταν, βρέθηκε στον θάλαμο που νοσηλευόταν το παιδί της και αφού είχε κατεβάσει τα ρούχα του, αλλά και του παιδιού, προσπαθούσε να ασελγήσει σε βάρος του. Ακούγοντας τον θόρυβο που έκανε ο άνδρας, μια μητέρα που βρισκόταν στο ίδιο θάλαμο ξύπνησε, είδε το περιστατικό και έβαλε τις φωνές και αμέσως ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.

Για το περιστατικό ενημερώθηκαν οι νοσηλευτές, οι οποίοι κάλεσαν την ασφάλεια του νοσοκομείου, όμως ο άγνωστος άνδρας κατάφερε μέσα στη σύγχυση να διαφύγει.

Το απίστευτο είναι ότι παρά την άμεση επέμβαση της ασφάλειας, παρά την άμεση ενημέρωση της αστυνομίας και παρά το γεγονός ότι η μητέρα έμεινε επί τρεις ημέρες ακόμη στο νοσοκομείο μαζί με το παιδί της, κανείς δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται.

Ο διοικητής του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου της Νίκαιας κ. Πεταλάς επιβεβαίωσε την καταγγελία της μητέρας, ότι παρενόχλησαν σεξουαλικά την 6χρονη κόρη της καθώς νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, και σημείωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη ότι διέταξε ΕΔΕ για το περιστατικό.

Ο διοικητής τόνισε ότι οι νοσηλεύτριες ειδοποίησαν την ασφάλεια και ότι ο παιδόφιλος όταν κατάλαβε ότι έγινε αντιληπτός εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον ίδιο η ΕΔΕ θα έχει ολοκληρωθεί εντός 15 ημερών, ενώ σε ερώτηση για το εάν μετά την καταγγελία έγιναν εξετάσεις στο παιδί, απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι ο ίδιος δεν ενημερώθηκε άμεσα για το περιστατικό. Σε ερώτηση για την λήψη πρόσθετων μέτρων ασφαλείας απάντησε πως δεν υπάρχει το απαραίτητο προσωπικό.

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ