Εφημερίδα Κοινωνική

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Η Εκκλησία είναι Σώμα Χριστού και στο σώμα υπάρχει η συνεχής δράση»

 Breaking News

Μητροπολίτης Πειραιώς: «Η Εκκλησία είναι Σώμα Χριστού και στο σώμα υπάρχει η συνεχής δράση»
06 Οκτωβρίου 2015

Με την Ακολουθία του Αγιασμού που τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ, ξεκίνησε και επίσημα την Κυριακή 4 Οκτωβρίου 2015 το πρόγραμμα «Ενορία εν δράσει…» που πραγματοποιείται για 4η συνεχόμενη χρονιά στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας Πειραιώς.

Το πρόγραμμα, που διοργανώνεται για 3η συνεχόμενη χρονιά, περιλαμβάνει μια σειρά καθημερινών εκδηλώσεων και δραστηριότητων που ξεκίνησαν την 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Δεκεμβρίου.

Καλωσορίζοντας τους προσκεκλημένους, ο προϊστάμενος του Ναού Πρωτ. Γεώργιος Γεωργακόπουλος, παρουσίασε το φετεινό πρόγραμμα που αποσκοπεί στο να προσφέρει καθημερινές ευκαιρίες που θα δώσουν μία διέξοδο και θα φέρουν περισσότερο κοντά τα μέλη της Ενορίας, λειτουργώντας ως φάρμακο στη μοναξιά και την αποξένωση που παρατηρείται στις μέρες μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε διεξοδικά στις συνθήκες απομόνωσης και αποξένωσης που κυριαρχούν στην εποχή μας. Η έλλειψη ουσιαστικής κοινωνίας και σύνδεσης των ανθρώπων μεταξύ τους, εν μέσω οικονομικής και πνευματικής κρίσης, χαρακτηρίζουν την καθημερινότητα τους.

 

 

 

 

 

 

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ