Εφημερίδα Κοινωνική

Μετά την αποκάλυψη από «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και «FREDDO» – Χαϊκάλης: «Τι θόρυβος είναι αυτός που έγινε ξαφνικά με το γάμο μου;» – Για να τελειώνουμε…

 Breaking News

Μετά την αποκάλυψη από «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και «FREDDO» – Χαϊκάλης: «Τι θόρυβος είναι αυτός που έγινε ξαφνικά με το γάμο μου;» – Για να τελειώνουμε…
07 Οκτωβρίου 2015

Πλησιάζει ο γάμος του Παύλου Χαϊκάλη και της Μαρίας Λύκου. Mετά τη δημοσίευση της αγγελίας του μυστηρίου στην εφημερίδα μας «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και έπειτα από το ρεπορτάζ της «FREDDO», έγινε χαμός… O ηθοποιός που δεν πίστευε ότι ο γάμος του θα έπαιρνε τόσο μεγάλες διαστάσεις, δήλωσε χαρακτηριστικά στην εφημερίδα Real.

«Mα τι θόρυβος είναι αυτός που έγινε ξαφνικά; Με το που µπήκε η αγγελία του γάμου µας, ήταν λες κι έπεσε… βόµβα! Με κυνηγούν για να πω την ακριβή ηµεροµηνία, λες και παντρεύεται πια ο Μπραντ Πιτ» ενώ στη συνέχεια έβαλε τα όσα ακούστηκαν σε μια τάξη, ξεκαθαρίζοντας τις λεπτομέρειες για το μυστήριο:

«Για να τελειώνουµε λοιπόν µε αυτό, γιατί διαβάζω διάφορα που δεν ισχύουν, ο γάµος µου µε τη Μαρία πρόκειται να γίνει στις 6 Νοεμβρίου στο δημαρχείο Ραφήνας. Θα είναι πολιτικός γάµος και όχι θρησκευτικός και κουµπάρα µας θα είναι η φίλη µας Χριστίνα Λαµπίρη», εξήγησε ο Παύλος Χαϊκάλης.

Αναφορικά αυτός θα είναι ο τρίτος του γάμος και όπως δήλωσε ο πρώην βουλευτής «Ναι, θα είναι ο τρίτος µου γάµος και εδώ… ρίχνω άγκυρα! Η Μαρία είναι η ιδανική σύντροφος, είναι ο άνθρωπός µου»!

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ