Εφημερίδα Κοινωνική

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ύδρα για τα προβλήματα

 Breaking News

Κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ύδρα για τα προβλήματα
27 Οκτωβρίου 2015

Την Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015, μετά από μεγάλη νεροποντή, το νησί της Ύδρας υπέστη εκτεταμένες καταστροφές και ζημιές συνέπεια των οποίων ήταν να κηρυχθεί άμεσα σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Από το απόγευμα της ίδιας ημέρας κατέφθασε στο νησί ο καθ’ ύλην αρμόδιος, επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας, Αντιπεριφερειάρχης, κ. Παναγιώτης Χατζηπέρος, ακολουθούμενος από κλιμάκια τεχνικών της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Αττικής.

Άμεσα κατεγράφησαν επί τόπου οι ζημιές στα δίκτυα και τις υποδομές καθώς και στα σπίτια και διαπιστώθηκε το μέγεθος των καταστροφών στις επιχειρήσεις του νησιού.

Παράλληλα υπήρχε συνεχής ενημέρωση με τους Υπουργούς Εσωτερικών και Ναυτιλίας καθώς και με την Περιφερειάρχη Αττικής κυρία Ρένα Δούρου.

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου το πρωί, κατέφθασε στο νησί και η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α συν. Ελένη Σταματάκη η οποία μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, τον Δήμαρχο, Δημοτικούς Συμβούλους και τα Τεχνικά Κλιμάκια της Περιφέρειας επισκέφθηκαν τους πληγέντες κατοίκους, διαπίστωσαν τις εκτεταμένες ζημιές και παρείχαν σαφείς οδηγίες για τις ενέργειες στις οποίες θα πρέπει να προβούν οι πλημμυροπαθείς για την άμεση αποζημίωση τους.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ