Εφημερίδα Κοινωνική

H εικόνα της Παναγίας της Έλωνας στον Πειραιά

 Breaking News

H εικόνα της Παναγίας της Έλωνας στον Πειραιά
19 Οκτωβρίου 2015

Για εννέα μέρες πρόκειται να παραμείνει η εικόνα της Παναγιάς της Έλωνας στον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου, η οποία μεταφέρθηκε στον Πειραιά από τον μοναστήρι της στον Κοσμά Κυνουρίας.

Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων «ΙΖ΄ΔΗΜΗΤΡΙΑ 2015», η εικόνα της Παναγίας της Έλωνας, που αναγνωρίζεται από τους πιστούς ως θαυματουργή, θα μεταφερθεί την προσεχή Κυριακή στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου του Δήμου Πειραιώς, με τη συνοδεία του σεβασμιότατου μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρου.

Η υποδοχή της ιεράς εικόνας της Βρεφοκρατούσας, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής 18 Οκτωβρίου από τον σεβασμιότατο μητροπολίτη Πειραιώς κ. Σεραφείμ.

Καθημερινά στις 11:30 το πρωί και το απόγευμα μετά τον εσπερινό, θα τελείται η παράκληση ενώπιον της εικόνας της Παναγίας της Έλωνας και η εικόνα θα παραμείνει στον ναό σε ειδικό χώρο για ασπασμό από τους πιστούς, μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Οκτωβρίου, όπου στις 13:00 θα τελεστεί παράκληση στην Παναγία. Αμέσως μετά, η εικόνα θα αναχωρήσει για να επιστρέψει στο μοναστήρι της, στην καρδιά του Πάρνωνα.

panagia_elonas

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ