Εφημερίδα Κοινωνική

Back to school για την Ραχήλ Μακρή – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Breaking News

Back to school για την Ραχήλ Μακρή – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
13 Οκτωβρίου 2015

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ραχήλ Μακρή, μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων εκλογών, φαίνεται να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην ζωή της.

Τόσο καιρό την είχαμε συνηθίσει να εμφανίζεται στα τηλεοπτικά παράθυρα και στο Βήμα της Βουλής, πλέον όμως θα δίνει την δική της μάχη για να αποφοιτήσει από το μεταπτυχιακό πρόγραμμα που άρχισε αυτή την εβδομάδα στο Πανεπιστήμια του Πειραιά.

Η κυρία Μακρή, χαλαρή και ανανεωμένη, φαινόταν να είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένη. Το μεταπτυχιακό που θα παρακολουθήσει έχει τίτλο «Ενέργεια: Στρατηγική, Δίκαιο και Οικονομία». Πρόκειται για ένα πολύ ενδιαφέρον πρόγραμμα, που θα τη βοηθήσει να εξελιχθεί στην καριέρα της, αλλά και να ανοίξει τους ορίζοντές της.

Αν και δηλώνει πως δεν πρόκειται να ασχοληθεί ξανά με την πολιτική, δεν αποκλείεται να τη δούμε να δραστηριοποιείται και πάλι στα κοινά, αφού ακόμη και το γεγονός ότι αποφάσισε να παρακολουθήσει ένα μεταπτυχιακό το μεγαλύτερο μέρος των μαθημάτων του οποίου έχει να κάνει με την ενέργεια φανερώνει πως η αγάπη της για την πολιτική δεν έχει τελειώσει. Ακόμη και αν πληγώθηκε από το εκλογικό αποτέλεσμα του Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, έχει προσαρμοστεί στους νέους ρυθμούς της ζωής της, και μάλιστα είναι πολύ χαρούμενη. Οπως λένε καλά ενημερωμένες πηγές μας, ξυπνάει πολύ νωρίς το πρωί, πηγαίνει στο γραφείο και έπειτα γυρίζει σπίτι, στην οικογένειά της, αφού φροντίζει να περνάει αρκετές ώρες με τα παιδιά της. Στον ελεύθερο χρόνο της συναντιέται με τις φίλες της για καφέ και κουβέντα, ενώ άρχισε να ασχολείται ξανά και με μαθήματα καταδύσεων.

Ο σύζυγός της είναι δίπλα της σε κάθε της βήμα και πάντα τη στηρίζει. Όσο για τις φοιτητικές υποχρεώσεις της είναι αποφασισμένη να τις εκπληρώνει στο έπακρο. Ήδη παρακολούθησε τα πρώτα μαθήματα, ενώ δεν άργησε να αναπτύξει φιλία με τους συμφοιτητές της.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ