Εφημερίδα Κοινωνική

Στις γειτονιές της Β Πειραιά καθημερινά ο Νίκος Ορφανός

 Breaking News

Στις γειτονιές της Β Πειραιά καθημερινά ο Νίκος Ορφανός
15 Σεπτεμβρίου 2015

Στα εγκαίνια του πρώτου ολοήμερου σχολείου στην Νεάπολη Νικαίας παρευρέθηκε τη Δευτέρα ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά με το Ποτάμι Νίκος Ορφανός. Πρόκειται για το 19ο Δημοτικό Σχολείο το οποίο εγκαινιάστηκε από τον δήμαρχο Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη. Ο κύριος Ορφανός παρακολούθησε την τελετή εγκαινίων και αγιασμού και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την αποπεράτωση του σχολείου με στόχο την ολοκληρωμένη εκπαίδευση των μαθητών με επιμορφωτικές δραστηριότητες αλλά και την προετοιμασία των μαθημάτων τους μέσα στο σχολείο.

Ο υποψήφιος του Ποταμιού, τις τελευταίες μέρες «οργώνει» την εκλογική του περιφέρεια, περνώντας πολλές ώρες σε περιοχές που ξέρει πολύ καλά αφού στις γειτονιές αυτές μεγάλωσε. Κατά την παρουσία του σε εμπορικό δρόμο της Νίκαιας, μάλιστα, συνομίλησε με επιχειρηματίες της περιοχής, κάτι που δεν έκανε για πρώτη φορά, καθώς πολύ συχνά επισκεπτόταν τα μαγαζιά και πριν την προεκλογική περίοδο. Εκεί, διαπίστωσε την απόγνωση των κατοίκων οι οποίοι αναζητούν να βγουν από το αδιέξοδο που τους έφεραν οι κυβερνώντες.

Την ίδια εικόνα κούρασης και απόγνωσης διαπίστωσε ο κύριος Ορφανός και στην εμπορικότερη εμπορική συνοικία του Κορυδαλλού που άλλοτε έσφυζε από καταναλωτές. Οι καταστηματάρχες του είπαν ότι δεν αντέχουν άλλο την υπερφορολόγηση και ελπίζουν να επικρατήσει η κοινή λογική στην εφαρμογή των μέτρων την επόμενη ημέρα των εκλογών.

Ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Νίκος Ορφανός, ο οποίος επισκέφθηκε το Κερατσίνι αλλά και τη Σαλαμίνα με κλιμάκιο στελεχών του Ποταμίου, σε ακόμα μία εξόρμηση προς το νησί του Αίαντα για το οποίο μάλιστα έχει υποβάλλει ερώτηση για τις ελλείψεις στο Κέντρο Υγείας, διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι το ΠΟΤΑΜΙ είναι η μόνη φωνή λογικής που μπορεί να βοηθήσει τη χώρα να βγει από το φαύλο κύκλο των μνημονίων αρκεί οι πολίτες να τολμήσουν να του δώσουν τη δύναμη που χρειάζεται για να γίνει ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων.

 134


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ