Εφημερίδα Κοινωνική

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Πειραιά

 Breaking News

Πρώτο κουδούνι στα σχολεία του Πειραιά
11 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στα σχολεία όλης της χώρας και εμείς βρεθήκαμε στον Πειραιά στον Αγιασμό της Πρότυπης Σχολής της Ιωνιδείου που τέλεσε ο πρωτοσύγκελος της Μητροπόλεως Πειραιώς Αρχιμανδρίτης π. Νήφων. Ο Δ/ντης του Λυκείου κ. Ιωάννης Παπαδόπουλος και ο Δ/ντης του Γυμνασίου κ. Μιχάλης Άνθης υποδέχτηκαν τους μαθητές παρουσία πολλών επισήμων αλλά και του πρώην πρύτανη και υποψήφιου Βουλευτή κ. Φορτσάκη.

 

iwnideios1

Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων

Στο Ράλλειο Γενικό Λύκειο Θηλέων Πειραιά παρευρέθη και χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς και Φαλήρου κ.κ. Σεραφείμ όπου τον υποδέχτηκε ο Δ/ντης του Λυκείου κ. Δημήτρης Καλαϊτζίδης. Στον Αγιασμό του σχολείου μεταξύ πολλών άλλων, έδωσαν το παρόν ο δημοτικός σύμβουλος Πειραιά κ. Αντώνης Καλογερόγιαννης, ο πρόεδρος του συλλόγου γονέων κ. Παναγιωτόπουλος, η σχολική σύμβουλος κα Κουμπάρου και η πρόεδρος του ΕΞΑΛΕΙΠΤΡΟΝ κα Νανά Λάτση.

 ralleio3

Σχολεία Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς

Η έναρξη της σχολικής χρονιάς μας βρήκε και στα σχολεία της Ιεράς Μητρόπολης Πειραιώς όπου τον αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος κ.κ. Σεραφείμ συνεπικουρούμενος και από άλλους ιερείς. Η γενική Δ/ντρια των σχολών κα Μαρία Κοσμίδου υποδέχτηκε παιδιά, γονείς και επίσημους προσκεκλημένους που μεταξύ αυτών διακρίναμε: Τον δήμαρχο Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, τους υποψηφίους βουλευτές κ. Κωνσταντίνο Κατσαφάδο και κα Σταυρούλα Αντωνάκου, τον Αστυνομικό Δ/ντή Πειραιά κ. Σταύρο Μπαζάκο, τον πρώην Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Δημήτρη Κατσικάρη κ.α.

 MITROPOLI


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ