Εφημερίδα Κοινωνική

O Πειραιάς στηρίζει Σαράντο για πρόεδρο της ΝΔ!

 Breaking News

O Πειραιάς στηρίζει Σαράντο για πρόεδρο της ΝΔ!
28 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Σαράντος Ευσταθόπουλος θα είναι ένας ακόμη υποψήφιος (ο νεότερος) για την προεδρία της ΝΔ, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε σήμερα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και ήδη η ανακοίνωσή του αυτή, που συνέπεσε με τα γενέθλιά του, προκάλεσε ντελίριο ενθουσιασμού σε γνωστούς και φίλους του στον Πειραιά!

Γεννήθηκε το 1982 στον Πειραιά και σπούδασε Μαθηματικά στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά με καθήκοντα Αντιδημάρχου Νέων Τεχνολογιών & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, ενώ είναι και εκδότης του ειδησεογραφικού site PiraeusPress.gr με ειδήσεις από τον ευρύτερο Πειραιά και τα νησιά του Αργοσαρωνικού. Βρέθηκε στη θέση του Γενικού Διευθυντή του Ομίλου DPG (Newsbomb.gr) για 4 χρόνια και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 χρόνο.

Παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Διαφημιστικής Εταιρίας DIGITAD PC.

Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας

«Σήμερα που κλείνω τα 33, πήρα τη σημαντική απόφαση, με πλήρη συναίσθηση των ορίων των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου, με απόλυτη ταπεινοφροσύνη και δίχως ίχνος αυταρέσκειας, σεβόμενος όλα τα στελέχη της ΝΔ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟ να σταλεί ΕΠΕΙΓΟΝ & ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ, εντός και εκτός ΝΔ. Δηλώνω την πρόθεσή μου να συμμετέχω ενεργά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ. Η Νέα Δημοκρατία: 1. ΔΕΝ απευθύνεται μόνο στους έχοντες και κατέχοντες. 2. ΔΕΝ είναι κόμμα μόνο για οικογένειες από μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά τζάκια. 3. ΔΕΝ απαρτίζεται μόνο από μέλη που ζουν στις πλέον ακριβές συνοικίες των μεγάλων αστικών κέντρων. 4. ΔΕΝ προϋποθέτει να κλείσεις τα 60 για να σταδιοδρομήσεις πολιτικά και να προσφέρεις στον τόπο σου από θέσεις ευθύνης. 5. Δεν είναι κόμμα 60ρηδων και μόνο, βολεμένων, αέργων ή ανεπάγγελτων, όπως στρεβλά έχει «περάσει» στην κοινωνία! 6. Πιστεύει ακόμα σε αρχές, αξίες και ιδανικά όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, ιδιαιτέρως δε τώρα που πλήττονται βάναυσα. ΑΛΛΩΣΤΕ αυτά τα κατασυκοφαντημένα ιδανικά κράτησαν την κοινωνία μας όρθια στα πέτρινα χρόνια της κρίσης. 7. Έχει στις τάξεις της και αυτοδημιούργητους ανθρώπους, που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά και κατάφεραν να πετύχουν ξεκινώντας από το μηδέν (αυτοί αποτελούν τη σημαντική πλειοψηφία). 8. Πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα και πάλι με την κοινωνία, ιδίως δε με τη νέα γενιά!!! 9. Πρέπει να αλλάξει «πρόσωπο», κάτι που συνεπάγεται και αλλαγή φυσικών προσώπων, τα οποία πλέον η κοινωνία καλώς ή κακώς δεν αποδέχεται. 10. Πρέπει να αναγεννηθεί είτε αυτό προϋποθέτει συναίνεση και σύμπνοια είτε ρήξη με το χθες και το σήμερα… Εάν θέλει να έχει αύριο. Εάν θέλουμε η πατρίδα μας να έχει αύριο. Για να αλλάξει η ΝΔ πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς. Για να αλλάξουμε εμείς πρέπει να έχουμε τη διάθεση και το κουράγιο να το πράξουμε. Για να το πράξουμε πρέπει να μην έχουμε απογοητευτεί από τις άκαρπες προσπάθειες δεκαετιών. Για να μην έχουμε απογοητευτεί, πρέπει κατά κανόνα να είμαστε νέοι, που ακόμα ονειρευόμαστε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο όλο…

Με αισιοδοξία, Σαράντος Ευσταθόπουλος.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ