Εφημερίδα Κοινωνική

Οι Εκλογές μας έφτασαν! Εμπρός βήμα ταχύ να τους προϋπαντήσουμε με ότι μας περίσσεψε από τη λαϊκή

 Breaking News

Οι Εκλογές μας έφτασαν! Εμπρός βήμα ταχύ να τους προϋπαντήσουμε με ότι μας περίσσεψε από τη λαϊκή
04 Σεπτεμβρίου 2015

*Γράφει ο Κωνσταντίνος Νιζάμης, πολιτευτής

Με βρήκε το καλό στη ταβέρνα, πάνω που τσακωνόμασταν ποιος θα πληρώσει τις ρακές και τα υπόλοιπα σε ένα φιλόξενο χωριό της Κρήτης. Κάποιο παιδάκι καταλάθος άνοιξε την τηλεόραση και έπεσε απάνω μας η πρώτη μπαλοθιά: ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ του Έλληνα πρωθυπουργού προς τον ελληνικό λαό. Ανατρίχιασα. «Υπάρχουμε ακόμα!» σκέφτηκα «Είμαστε ακόμα κράτος!» Φούσκωσα από υπερηφάνεια. Ίσως έφταιγαν και οι ρακές. «Δεν μπορεί» σκέφτηκα «Επτά μήνες πόλεμο κάτι θα πήραμε!» Τα Σκόπια; την Αγιά Σοφιά; Άντε και τη Βόρειο Ήπειρο για το Αιγαίο. Δεν ανησύχησα. Εκεί ήταν οι ΑΝΕΛΛιτες στη Κω, ο Καμμένος έτρωγε αυγά και η μάχη σώμα με σώμα ήταν σε εξέλιξη. Στη Χίο είχε πάει ο Πλαστήρας με το Γονατά και το Φωκά. Στη Ρόδο η κ. Τασία να ταχτοποιήσει κάποιους υπεραρίθμους τουρίστες που ξέχασαν να κάνουν κράτηση σε ξενοδοχεία.

Φέρε μας κάπελα ρακί! Και κέρνα τα κορίτσια! Και βγήκε ο Λεβέντης ο Αλέξης . Τον έβλεπα τον άκουγα, δεν πίστευα στα αυτιά μου! Κερδίσαμε τις μάχες, χάσαμε τον πόλεμο! Δεν παραδώσαμε τα όπλα, θα συνεχίσουμε τη μάχη, «Δεν μπορεί» είπα «θα έχω πιει περισσότερο!» Σταμάτησα στο «επαφίεμαι στη κρίση του ελληνικού λαού». Βούρκωσα. Με πήραν τα κλάματα. Και καπάκι ο Μεϊμαράκης, η εφεδρεία. Με πήραν τα γέλια. Στη Ζωή που ακολούθησε με το Θοδωράκη και το Καμμένο, πήρα τηλέφωνο τον ψυχολόγο. Δεν απαντούσε. Είχε τηλεφωνητή. Και μετά Λαφαζάνης με Στρατούλη. Χτύπαγα το κεφάλι μου στο τραπέζι.

Οι τουρίστες άρχισαν να μας κοιτάνε περίεργα. Στο άκουσμα: «Βενιζέλος» σηκωθήκαμε σε στάση προσοχής, αλλά βγήκε ο Βαγγέλης, 495 κιλά πιο αδύνατος και η Φώφη με λαμέ πουκάμισο, κάτι σαν Μαρινέλλα με Καζαντζίδη. Κάτσαμε όλοι κάτω. Οι κρητικοί αγρίεψαν, κάτι έλεγαν στη γλώσσα τους που δεν καταλάβαινα . Ήρθε ο ταβερνιάρης, δεν ήθελε να πληρωθεί «Κερασμένα!» μας είπε φύγαμε τρέχοντας και μπήκαμε στο ταχύπλοο. Φτάσαμε στην Κω, από κει κλέψαμε ένα μικρό φουσκωτό από κάποιους τουρίστες, που το χαν αφήσει στη παραλία και περάσαμε στη Τουρκία. Τώρα ψάχνουμε να βρούμε τρόπο να πάμε στο ΑΥΓΑνιστάν. Αν δεν βγει ο Λεβέντης στη βουλή δεν ξαναγυρνάμε πίσω!

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ