Εφημερίδα Κοινωνική

Απόλαυση Freddo με «γεύση»… ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ: «Βούιξε» όλο το πανελλήνιο από το γάμο του Παύλου Χαϊκάλη με τη Μαρία Λύκου!

 Breaking News

Απόλαυση Freddo με «γεύση»… ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ:  «Βούιξε» όλο το πανελλήνιο από το γάμο του Παύλου Χαϊκάλη με τη Μαρία Λύκου!
28 Σεπτεμβρίου 2015

Δημοσιεύτηκε αρχικά στην εφημερίδα μας και τα «λαγωνικά» της Freddo τον «σέρβιραν» σε όλους τους Έλληνες αναγνώστες!

 

Έγινε η είδηση των ημερών!

Απολαυστική σε όλα της η εφημερίδα Freddο, δημιουργεί κάθε Κυριακή «ουρές» μπροστά στα περίπτερα με τις αποκαλύψεις, την πλούσια ύλη της και τα αποκλειστικά της θέματα. Είναι απίστευτο πως μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα από την επίσημη κυκλοφορία της, η εφημερίδα κατάφερε να φτιάξει μια δημοσιογραφική ομάδα που πραγματικά «πετάει», διεισδύοντας στα πάντα!

Τα «λαγωνικά» λοιπόν της Freddο αυτή την εβδομάδα διάβασαν «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ»!

Εντόπισαν στη στήλη των δημοσιεύσεων της εφημερίδας μας τον επικείμενο γάμο του Παύλου Χαϊκάλη με την Μαρία Λύκου και παρουσίασαν ένα δισέλιδο ρεπορτάζ με αποκαλυπτικά στοιχεία για τη ζωή του ζευγαριού!

Η είδηση έγινε αμέσως το θέμα των ημερών, αποδεικνύοντας τη δημοσιογραφική «δύναμη» της Freddo αλλά και το ότι πλέον η εφημερίδα συζητιέται σε κάθε παρέα, σε κάθε σπίτι. Ο γάμος του Παύλου Χαϊκάλη με την Μαρία Λύκου «έπαιξε» αμέσως σε όλα τα media, έντυπα και διαδικτυακά, πιάνοντας ρεκόρ αναγνωσιμότητας.

Αυτό όμως που είναι πιο σημαντικό είναι ότι η Freddο αξιοποίησε στο έπακρον την είδηση σεβόμενη τους κανόνες δεοντολογίας και αναδεικνύοντας το ρόλο και τη σημασία του τοπικού τύπου, εν αντιθέσει με άλλα media που αρκέστηκαν σε απλή αναπαραγωγή.

Είναι και αυτός ένας από τους πολλούς λόγους που αξίζει να διαβάζουν όλοι την Freddο διότι προσφέρει ενημέρωση με «σφραγίδα ποιότητας» επενδύοντας στις καλές δημοσιογραφικές σχέσεις.

12039288_531724493657616_1950825344004793452_n


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ