Εφημερίδα Κοινωνική

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ταύρο

 Breaking News

Άνοιξε ξανά τις πύλες του το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στον Ταύρο
10 Σεπτεμβρίου 2015

Άνοιξε ξανά τις πύλες του, τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου. Το πάρκο βρίσκεται στο Πάρκο Ηρώων στον Ταύρο, σε μία έκταση 10 στρεμμάτων, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον. Λειτουργεί με νέα πρότυπη μορφή από την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου.

Και τη φετινή σχολική χρονιά θα υποδέχεται μαθητές προσχολικής και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με σκοπό την επιμόρφωση – εκπαίδευσή τους σε θέματα Κυκλοφοριακής Αγωγής και Οδικής Ασφάλειας, από άρτια καταρτισμένους εκπαιδευτές, με πλούσιο και ανανεωμένο εξοπλισμό.

Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής απευθύνεται τόσο στα σχολεία του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου, όσο και στα σχολεία των υπολοίπων Δήμων της Αττικής.

Το Ωράριο λειτουργίας για τα μαθήματα (θεωρητικά και πρακτικά) είναι: καθημερινά, εκτός Σαββάτου-Κυριακής, από 09.00 έως 13.00. Η είσοδος για τους μαθητές των σχολείων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου είναι δωρεάν, ενώ η συμμετοχή για κάθε μαθητή εκτός Δήμου είναι 1 Ευρώ. Επίσης, με απόφαση του Δημάρχου, κ. Ανδρέα Ευθυμίου, δωρεάν είσοδο έχουν και τα σχολεία μαθητών με ειδικές ανάγκες.

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ