Εφημερίδα Κοινωνική

Της χολής και… της Τρελής

Της χολής και… της Τρελής
22 Ιουλίου 2015

M’ έναν πρόχειρο υπολογισμό και ως δεδομένο ότι μια Α4 σελίδα χρειάζεται ένα λεπτό για ν’ αναγνωστεί, οι Βουλευτές μας σήμερα κλείνουν το 15ώρο ανάγνωσης.

 

Κανένα κόμμα δεν πήρε θέση υπέρ της φορολόγησης των αγροτών με βάση τα εισοδηματικά κριτήρια. Ελλάς, αθάνατο πελατειακό κράτος!

 

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν, 35 απλήρωτοι υπάλληλοι της Βουλής καταγγέλλουν τη Ζωή για εργασιακή ομηρία. Θέλει αρετή και τόλμη η Ελευθερία.

 

Στη Νέα Δημοκρατία ακολουθούν το παράδειγμα του ΣΥΡΙΖΑ ως προς την εσωτερική διάσπαση. Αυτοί χωρίζονται σε «ψηφίζουμε – στηρίζουμε» και «δεν ψηφίζουμε – δεν στηρίζουμε»

 

Αντώναρος vs Γεωργιάδης στο twitter. Τσακώνονταν για το αν η Νέα Δημοκρατία είναι Κεντροδεξιό ή δεξιό κόμμα. Τον ρόλο ειρηνοποιού ανέλαβε ο Γιώργος Βουλγαράκης.

 

Ο Θάνος Τζήμερος καλείται από τις Εισαγγελικές αρχές να εξεταστεί για εσχάτη προδοσία την ώρα που το Ποτάμι, μέσω επίσημης ανακοίνωσης, κατηγορεί τη Ζωή Κωνσταντοπούλου για συμπεριφορά δικτάτορα.

 

Η Γεροβασίλη δήλωσε πως η χώρα χρειάζεται χώρο και χρόνο για να αντισταθμίσει τα μέτρα. Πιάνει, πάντα αυτό, όταν το λες. Το είχα πει και εγώ σ΄ έναν γκόμενο για να τον ξεφορτωθώ!

 

Πήγε μεσημέρι και ακόμα δεν διάβασα συνέντευξη του Γιάνη. Δεν σας κρύβω πως ανησυχώ…

 

Aν από κάτι δεν ξεμένουμε σ’ αυτή τη χώρα είναι οι λόγοι για συγκεντρώσεις και διαμαρτυρίες. Σήμερα λοιπόν δεν έχουμε μία αλλά δύο συγκεντρώσει για το «ΟΧΙ» στο μνημόνιο. Παλλαϊκή συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή στις 19:30 και την ίδια ώρα στην Ομόνοια το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ.

 

Περνάνε ωραία οι Έλληνες στις συγκεντρώσεις κι αυτό βγαίνει προς τα έξω, θα σκέφτεται ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ