Εφημερίδα Κοινωνική

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Νιζάμη: «Εμπρός… προς τα πίσω»

 Breaking News

Παρέμβαση Κωνσταντίνου Νιζάμη: «Εμπρός… προς τα πίσω»
09 Ιουλίου 2015

 

Άποψη

Εμπρός… προς τα πίσω

 

Ο ελληνικός λαός εξακολουθεί να βομβαρδίζεται ανηλεώς με τρόμο, να εκπαιδεύεται στον πανικό και στον φόβο. Κατά τη διάρκεια του δημοψηφίσματος όσοι επικαλέστηκαν τον διχασμό, τον επεδίωξαν αλλά δεν τους βγήκε. Την Δευτέρα πανηγύριζαν την ενότητα. (Ο Έλληνας από νωρίς κατάλαβε ότι συμμετέχει σ΄ ένα στημένο παιχνίδι, κάτσε ψηλά κι αγνάντευε)

Ας κρατήσουν οι χοροί και ας τα δούμε αλλιώτικα. Τα συριζάκια στήσανε χορό (τα μελισσόπουλα) στο Σύνταγμα. Τι έγινε ρε παλικάρια πήραμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά;

Κάποιον που ρώτησα μου είπε ότι εκπαιδεύουμε τους Ευρωπαίους δημοσιογράφους στον πεντοζάλη, αλλά μας βγήκε τσάμικο ελλείψει δασκάλων πεντοζάλη.

Κι επάνω σ΄αυτή τη τρελή χαρά εγκαταλείπει ο Βαρουφάκης. Το απόλυτο πρότυπο της οικονομικής γνώσης. Το απόλυτο πρότυπο του ανδρισμού. Κρυφός και φανερός πόθος στο Eurogroup και αναλαμβάνει ο Τσακαλωτός. Το απόλυτο πρότυπο της θλίψης…

Παραιτείται και ο Σαμαράς αρνούμενος να χορέψει καλαματιανό. Καλά ο Βενιζέλος είχε φύγει νωρίς. Όχι θα κάτσει νηστικός στην Χ. Τρικούπη να περιμένει τον διανομέα με τα σουβλάκια και αυτά με πίστωση .

Τα πολιτικά κόμματα είχαν μια ευκαιρία να συνταχθούν με το ΟΧΙ. Δεν το έκαναν γιατί δε το ήθελαν ή γιατί έτσι τους είπαν;

Και μέσα σ΄αυτά Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Πειραιάς. Από έναν Καμίνη όλα να τα περιμένεις… Δήμαρχοι και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια.

Στο σύνολό τους τα πολιτικά κόμματα ΕΠΑΙΤΟΥΝ συμφωνία. Συμφωνία μέσα στην Ευρώπη και στο ευρώ. Η Ευρώπη είναι μονόδρομος βροντοφωνάζουν όλοι. Αυτούς ψηφίσαμε.

Όχι παιδιά, οι μονόδρομοι χωρίς εξόδους είναι επικίνδυνοι και σε οδηγούν σε θανατηφόρα ατυχήματα. Οι Έλληνες πατριώτες θα πάνε κόντρα στον μονόδρομο, οι άλλοι πάνε ανάποδα. Αιδώ, ως εδώ.

*Και οι θεοί και οι άνθρωποι ακολουθούν πάντοτε έναν απόλυτο νόμο της φύσης, να επιβάλουν πάντοτε την εξουσία τους, αν έχουν τη δύναμη να το επιτύχουν. Τον νόμο αυτόν τον βρήκαμε και θα ισχύει στον αιώνα τον άπαντα.

 

Κωνσταντίνος Νιζάμης

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ