Εφημερίδα Κοινωνική

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κινητοποίηση Αντιπεριφερειάρχη Γ.Γαβρίλη μετά το δημοσίευμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ

 Breaking News

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: Κινητοποίηση Αντιπεριφερειάρχη Γ.Γαβρίλη μετά το δημοσίευμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ
02 Ιουλίου 2015

To δημοσίευμα της ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ και οι δηλώσεις του προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά Νίκου Πλατανησιώτη σχετικά με τις επικίνδυνες ελλείψεις στα νοσοκομεία του Πειραιά και τα αποθέματα σε τρόφιμα, φάρμακα και υλικά χειρουργείων, έθεσαν σε “συναγερμό” τον Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά Γιώργο Γαβρίλη, ο οποίος έσπευσε να ενημερωθεί από πρώτο χέρι για το τι ακριβώς συμβαίνει και να βοηθήσει όπου χρειάζεται. Σε επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα μας αναφέρει: «Με αφορμή το δημοσίευμά σας επικοινώνησα με τους Διοικητές των τριών νοσοκομείων (Τζάνειο, Κρατικό Νίκαιας και Μεταξά), προκειμένου να ενημερωθώ για την κατάσταση και να συνδράμω στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μου, στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων.

Οι Διοικητές των τριών νοσοκομείων με διαβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις σε φάρμακα, υλικά χειρουργείων και σε τρόφιμα. Επίσης, με ενημέρωσαν ότι οι προμήθειες γίνονται ομαλά και χωρίς προβλήματα και οι όποιες δυσλειτουργίες αντιμετωπίζονται άμεσα από τις διοικήσεις.

Έτσι μπορώ, με την σειρά μου, να σας ενημερώσω και δι’ υμών τους αναγνώστες σας, ότι η παροχή υγείας προς τους πολίτες, χάρη στις προσπάθειες των Διοικήσεων, των γιατρών και του προσωπικού των νοσοκομείων, παραμένει σε σταθερά επίπεδα και στα τρία νοσοκομεία της περιοχής, χωρίς να συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας για τους πολίτες, οι οποίοι πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Με αυτή την ευκαιρία θα ήθελα να διαβεβαιώσω ότι η Περιφερειακή Αρχή, με νηφαλιότητα και χωρίς ανέξοδους φανατισμούς, είναι έτοιμη να βοηθήσει, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, ώστε τις επόμενες μέρες, να αντιμετωπιστεί οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην περιοχή μας. Σε αυτή την κατεύθυνση καλούμε να συμπορευτούν όλοι οι φορείς της πόλης, πράγμα το οποίο συμμερίζεται η πλειοψηφία αυτών».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ