Εφημερίδα Κοινωνική

Αντίδραση Γ. Σταματογιάννη για δημοσίευμα

Αντίδραση Γ. Σταματογιάννη για δημοσίευμα
04 Ιουλίου 2015

Απάντηση σε δημοσίευμα της Εφημερίδας των Συντακτών έδωσε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Σταματογιάννης με αφορμή σχόλιο για τη στάση που κράτησε στο θέμα του δημοψηφίσματος, σε πρόσφατη εκδήλωση που έλαβε χώρα στον Πειραϊκό Σύνδεσμο.

Στην επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα, αναφέρει τα εξής:

«Στη σελίδα 31 του φύλλου της 2 Ιουλίου 2015 της έγκριτης εφημερίδας σας (έντυπης και ηλεκτρονικής) δημοσιεύθηκε άρθρο με τον τίτλο: «ΔΣΠ ουδέτερος (ως οφείλει) για το δημοψήφισμα» στο οποίο παρατίθεται αυτολεξεί το περιεχόμενο του ψηφίσματος του Δ.Σ.Π.. Παράλληλα σχολιάζεται το ψήφισμα σε σχέση με τα αντίστοιχα του ΔΣΑ και ΔΣΘ. Ακριβώς από κάτω και σε διακριτή παράγραφο αναφέρεται επί λέξει: «Να σημειωθεί ότι ο Πρόεδρος του ΔΣΠ Γιώργος Σταματογιάννης μειοψήφισε»

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με την υπογράφουσα το σχόλιο συντάκτρια, μου γνωστοποίησε ότι πηγή γνώσης της τόσο για το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, όσο και για τη «μειοψηφία» του Προέδρου είναι το μέλος του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Ιωάννης Καρδαράς.

Επειδή ουδόλως υπήρξε μειοψηφία από μένα για το περιεχόμενο του δημοψηφίσματος, το οποίο κατόπιν γόνιμης αντιπαράθεσης απόψεων, συνδιαμορφώθηκε από εμένα και τα μέλη του Δ.Σ., κατά την συνεδρίαση της 30/6/2015, οπότε και υπερψηφίστηκε.

Επειδή το απαράδεκτο και αήθες, κατ’ επιεική χαρακτηρισμό, της πηγής γνώσης σας, ξεπερνάει κάθε όριο, ιδιαίτερα σε θέσεις για τόσο κρίσιμα ζητήματα (δημοψήφισμα)

Επειδή η προσωπικότητα και πολιτική διαδρομή κάθε ανθρώπου δεν μπορεί να γίνεται βορά και να θυσιάζεται στις μικροκομματικές επιδιώξεις καθενός.

Επειδή και στο παρελθόν η εφημερίδα σας είχε «πέσει» θύμα παραπληροφόρησης σχετικά με τα δρώμενα στον Δ.Σ.Π.

Με την παρούσα ζητώ αφενός να δημοσιεύσετε αυτούσια την ως άνω ανακοίνωση σε αντίστοιχο- ευδιάκριτο σημείο στο αυριανό σας φύλλο της 4/7/2015 και αφετέρου για κάθε μελλοντική σας πληροφόρηση για τον Δ.Σ.Π. να απευθύνεσθε στα καθ’ ύλην αρμόδια όργανα για έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση».

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ