Εφημερίδα Κοινωνική

Σταύρος Βαϊνάς: Ο καλλιτέχνης που παραδίδει μαθήματα κεφιού στο ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ

 Breaking News

Σταύρος Βαϊνάς: Ο καλλιτέχνης που παραδίδει μαθήματα κεφιού στο ΟΙΝΟΣΧΟΛΕΙΟ
05 Ιουνίου 2015

2«Τρελαίνομαι για σένα» λέει το νέο του τραγούδι και ο ίδιος … τρελαίνει κόσμο στο «Οινοσχολείο» στο… Νέο Κόσμο!
Ο Σταύρος Βαϊνάς ύστερα από πολλά χρόνια εμφανίσεων στα νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας και της επαρχίας και αφού εισέπραξε την αγάπη του κόσμου, για το ταλέντο και το μοναδικό τρόπο που «ανεβάζει» τα βράδια μας, κυκλοφόρησε πρόσφατα το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Tρελαίνομαι για εσένα». Μιλήσαμε μαζί του:

 -Σταύρο, όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια σένα… Πώς νιώθεις;
Μου αρέσει που εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Το να κάνεις έναν άνθρωπο να διασκεδάζει, σε τέτοιες εποχές, να μπορείς να αγγίζεις την ψυχή του, είναι κάτι πραγματικά που «γεμίζει» και σου δίνει δύναμη να συνεχίζεις. Αυτή η δουλειά είναι η ζωή μου, η επικοινωνία μου με τον κόσμο, η αγάπη μου για την μουσική.

3-Κοιτάζοντας το βιογραφικό σου παρατηρώ πως παρά το ότι είσαι νέος σε ηλικία, έχεις μεγάλη εμπειρία στο χώρο.
Ασχολούμαι με τη μουσική από 8 ετών μαθαίνοντας μπουζούκι και, αργότερα, κιθάρα, ενώ τα τελευταία χρόνια κάνω μαθήματα φωνητικής. Οι μουσικές μου γνώσεις είναι τόσο εμπειρικές, όσο και ακαδημαϊκές, καθώς είμαι πτυχιούχος του τμήματος Λαϊκής και Παραδοσιακής
Μουσικής του ΤΕΙ Ηπείρου, αλλά και Αρμονίας. Επαγγελματικά δουλεύω από τα 15 μου ως τραγουδιστής σε μαγαζιά στο Ηράκλειο, από όπου και κατάγομαι, την Άρτα και την Αθήνα, όπου ζω τα τελευταία χρόνια. Ακόμα ασχολούμαι με τη σύνθεση τραγουδιών, στα οποία επιμελούμαι ο ίδιος την ενορχήστρωση.

vainas-Μίλησέ μας για το νέο σου τραγούδι .
Το «Τρελαίνομαι για ‘σένα» πάει πολύ καλά. Ο κόσμος το αγκάλιασε από την αρχή και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους! Κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Cobalt . Το υπογράφω εγώ. Την ενορχήστρωση έκανε ο Γιώργος Γαλανός, γνωστός από τις συνεργασίες του με την Πάολα και τον Ν. Βέρτη. Είναι άκρως χορευτικό και ευδιάθετο…

-Δηλαδή, και στο «Οινοσχολείο» ακούγεται δυνατά…
Ναι, αυτό και πολλά άλλα! Περνάμε πολύ ωραίες στιγμές στο «Οινοσχολείο». Είναι ένα εκπληκτικό μαγαζί και εκεί πραγματικά ο κόσμος διασκεδάζει. Η νεολαία δείχνει να μας αγαπά ιδιαίτερα. Εδώ για παράδειγμα βλέπεις να διασκεδάζουν εικοσάρηδες και στο διπλανό να διασκεδάζουν οι «γονείς» τους. Το κέφι που θα δεις και κυρίως θα νιώσεις , δεν παίζεται.Πραγματικό «σχολείο» χορού, κεφιού και διασκέδασης. Σας περιμένουμε!

 

 

 

 

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ