Εφημερίδα Κοινωνική

PIRAEUS TOURIST GUIDE 2015 – Για 4η συνεχή χρονιά η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά

 Breaking News

PIRAEUS TOURIST GUIDE 2015 – Για 4η συνεχή χρονιά η «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» συμβάλλει στην τουριστική ανάπτυξη του Πειραιά
03 Ιουνίου 2015

DSCN1306Ανανεωμένος, χρηστικός και εμπλουτισμένος, ο νέος Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2015 κυκλοφορεί στα αγγλικά από την «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και προσφέρεται δωρεάν στους τουρίστες, στο τμήμα αφίξεων των κρουαζιερόπλοιων στο Α’ και Β’  terminal του ΟΛΠ, στο γραφικό τρενάκι του Πειραιά, στα κόκκινο, μπλε τουριστικά λεωφορεία, σε κιόσκι στην Μαρίνα Ζέας, σε Τουριστικά γραφεία, στην Πλ. Καραϊσκάκη, στον Σταθμό metro στο Μοναστηράκι.

  Αποτελεί τη συνέχεια μιας μεγάλης προσπάθειας που «αγκαλιάστηκε» και στηρίχτηκε από όλους τους φορείς του Πειραιά, προκειμένου η πόλη-λιμάνι να βάλει γερές βάσεις για την αξιοποίηση του τουριστικού «κύματος» και να αναδείξει τις ομορφιές της σε όλο τον κόσμο.

  DSCN1259Ο Τουριστικός Οδηγός Πειραιά 2015 έρχεται πιο πλούσιος σε ύλη, σε εικονογράφηση με χρήσιμες πληροφορίες για τους επισκέπτες όπως χάρτες, αφιερώματα, αξιοθέατα, μνημεία, ιστορικές αναφορές, φωτογραφίες και παρουσιάσεις επιχειρήσεων.   Η έκδοση είναι στα Αγγλικά με 132 σελίδες και απευθύνεται στο ευρύ τουριστικό κοινό.  Οι τουρίστες αλλά και το ευρύ κοινό εκτός από την έντυπη έκδοση, μπορούν να «ξεφυλλίσουν» τον Τουριστικό Οδηγό 2015 στο www.tgpiraeus.com ή σκανάροντας με το κινητό το QR CODE, που βρίσκεται στο εξώφυλλο του οδηγού, με την εφαρμογή Reader.

  DSCN1216

 

 

Για ακόμη μια χρονιά, η εφημερίδα «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ» και ο ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΣ ΟΔΗΓΟΣ 2015  δηλώνουν «παρών» στην μεγάλη προσπάθεια για τον μετασχηματισμό του Πειραιά σε κύρια πολιτιστική και τουριστική πύλη της χώρας και βασικό λιμάνι κρουαζιέρας της Μεσογείου!

 

Ο Πειραιάς το αξίζει…

 TG 2015 INTERNET BANNER

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ