Εφημερίδα Κοινωνική

Υψηλοί τόνοι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

Υψηλοί τόνοι μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ
29 Ιουνίου 2015

Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους απάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στην ομιλία του Αντώνη Σαμαρά, στην Κοινοβουλευτική Ομάδα της ΝΔ κάνοντας λόγο για «ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών» από τον «παντοτινό φίλο των δανειστών».

Σε ανακοίνωσή του, το κυβερνών κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις, για την θητεία του ως πρωθυπουργού. Υποστηρίζει δε πως, αντί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα, προσφέρει σε όσους προσπαθούν να την υπονομεύσουν.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Ο παντοτινός φίλος των δανειστών κ. Σαμαράς έδωσε και σήμερα ρεσιτάλ λάσπης και εκβιασμών.  Έχει το θράσος  να  μιλά για καταστροφή ο πρωθυπουργός της ανεργίας, της ανθρωπιστικής κρίσης και των λουκέτων.

Έχει το θράσος να μιλά για  συντάξεις και αποθεματικά Ταμείων ο πρωθυπουργός  της ρήτρας μηδενικού ελλείμματος,  που, μαζί με τον κ. Βενιζέλο,  με το PSI, κούρεψε αποθεματικά ταμείων, Πανεπιστημίων, Οργανισμών.

Έχει το θράσος να μιλά για Ευρώπη ο κολλητός του Μπαλτάκου, ο άνθρωπος που δεν άφησε κοινωνικό και πολιτικό δικαίωμα που να μην καταστρατηγήσει και κατάντησε τη χώρα φτωχό συγγενή.

Έχει το θράσος να μιλά για διαπραγματεύσεις ο  «αντιμνημονιακός» των Ζαππείων και πρωθυπουργός του «ναι σε όλα». Έχει το θράσος να μιλά  για πατρίδα,  ο πρόθυμος υποτακτικός της τρόικας.

Για το μόνο που δεν μιλά είναι για το πραγματικό διακύβευμα του δημοψηφίσματος, που αφορά στην απόρριψη του εκβιαστικού τελεσίγραφου των δανειστών προς τον ελληνικό λαό.

Αντί να προσφέρει υπηρεσίες στη χώρα, προσφέρει για μια ακόμα φορά υπηρεσίες σε όλους όσοι προσπαθούν να την  υπονομεύσουν και να φορτώσουν με νέα βάρη τους πολίτες της.

Να είναι σίγουρος ο κ. Σαμαράς ότι ο ελληνικός λαός δεν έχει μνήμη χρυσόψαρου. Την καταστροφή την έχει ζήσει, και αυτή φέρει φαρδιά πλατιά  το όνομά του κ. Σαμαρά».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ