Εφημερίδα Κοινωνική

Πρωτιά για τη ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

 Breaking News

Πρωτιά για τη ΔΑΠ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
14 Μαΐου 2015

 Ανακοίνωση ΔΑΠ-ΠΑΠΕΙ για το αποτέλεσμα: 2.121 | 59,2%

«Σας ευχαριστούμε για την συγκινητική σας στήριξη! Συνεχίζουμε δυναμικά για να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας στο Πανεπιστήμιο. Αξίζουμε πολλά περισσότερα ως νέοι άνθρωποι!»

 

Kostas-Katsafados

Κώστας Κατσαφάδος

Βουλευτής Πειραιά

«Αυτά τα παιδιά, είναι που κρατούν ψηλά την σημαία των ιδανικών μας. Οι ΔΑΠίτες και οι ΔΑΠίτισες είναι οι κυματοθραύστες της φασίζουσας αριστεράς μέσα στα Ιδρύματα και τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη και αναγνώριση για την μαχητικότητά τους και την επιμονή τους! ΔΑΠ ΔΑΠ Δυνατή Πρωτοπορά Μαζική! Εμείς οι παλαιότεροι σας ευχαριστούμε για την ανοδική πορεία και την συγκίνηση!»

 

ioannidis

Σάκης Ιωαννίδης

Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ

 

«Μέσα σε ένα κλίμα συντονισμένων επιθέσεων και βίας που στόχο είχαν την απαξίωση της δημοκρατικής διαδικασίας των φοιτητικών εκλογών, η ΔΑΠ – ΝΔΦΚ πετυχαίνει μια σημαντική νίκη. Παρά την συντονισμένη προσπάθεια απαξίωσης των Φοιτητικών Εκλογών από διάφορα κέντρα που θέλουν τους νέους απαθείς απέναντι στις προωθούμενες αλλαγές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, η συμμετοχή κινήθηκε και φέτος σε υψηλά επίπεδα. Σχεδόν 100.000 φοιτητές προσήλθαν στις κάλπες των συλλόγων σε όλη την Ελλάδα και σύμφωνα με ένα αξιόπιστο δείγμα αποτελεσμάτων , η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αναδεικνύεται σε πρώτη δύναμη για 29η συνεχόμενη χρονιά και με αυξημένα ποσοστά στα Πανεπιστήμια και στα ΤΕΙ όλης της χώρας. Ευχαριστούμε όλους τους φοιτητές, που συμμετείχαν στη σημερινή διαδικασία και στήριξαν τις προτάσεις μας, απέναντι στην προσπάθεια οπισθοδρόμησης και αντιμεταρρύθμισης της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με όλα τα «μέσα». Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ αποδεικνύει, όλα αυτά τα χρόνια, πως είναι μια ιδέα που ενώνει και κερδίζει.»

 

mitsopoulos

Κώστας Μητσόπουλος

Αντιπρόεδρος ΟΝΝΕΔ

«Για ακόμη μία χρονιά, η συγκίνηση μεγάλη! Συγχαρητήρια σε όλους τους ΔΑΠίτες ανά την Ελλάδα! Το γαλάζιο κυματίζει πρώτο μες τον ουρανό! Οι κουκουλοφόροι στο περιθώριο, η δημοκρατία μπροστά! Γρήγορα ανάρρωση στους συμμαχητές μας που τραυματίστηκαν από τις θρασύδειλες επιθέσεις».

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ