Εφημερίδα Κοινωνική

Προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά και επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας

 Breaking News

Προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά και επανασύσταση Δημοτικής Αστυνομίας
14 Μαΐου 2015

O Νικόλαος Καρβουνάς, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών, Δημοτικής Κατάστασης και Ανθρωπίνου Δυναμικού, με αρμοδιότητες της Δ/νσης Διοίκησης, της Δ/νσης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Κατάρτισης και της Δ/νσης Ληξιαρχείου και Δημοτικής Κατάστασης μίλησε στην εφημερίδα μας για τη λειτουργία του Δήμου Πειραιά, τις προσλήψεις που έρχονται και την επανασύσταση της Δημοτικής Αστυνομίας.

Συγκεκριμένα:

ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ: «Προχωρήσαμε σε οργανωμένες ενέργειες για να ενισχύσουμε τη λειτουργία του Δήμου Πειραιά με προσωπικό. Όπως γνωρίζετε ήδη έχουν μπει 180 άτομα στην καθαριότητα με 2μηνες συμβάσεις ενώ το επόμενο διάστημα αναμένουμε στην ίδια υπηρεσία 223 επιπλέον άτομα με 8μηνες συμβάσεις. Παράλληλα, θα «τρέξουν» 53 θέσεις για Βρεφονηπιακούς Σταθμούς (11μηνης διάρκειας με ιδίους πόρους) καθώς και 43 θέσεις (παιδοψυχολόγοι-μάγειρες κτλ) μέσω ΕΣΠΑ, 12μηνης διάρκειας. Επίσης, 15 άτομα θα στελεχώσουν τη δημοτική συγκοινωνία ενώ αναμένονται και προσλήψεις στον Ξενώνα Γυναικών. Τέλος, υπολογίζουμε 455 άτομα να έρθουν μέσω του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας από τον ΟΑΕΔ».

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: «Όπως γνωρίζετε, μόλις πριν λίγες μέρες βγήκε η εγκύκλιος Κατρούγκαλου για τις επαναπροσλήψεις. Την μελετάμε για να δούμε τις επόμενες κινήσεις μας. Το δεδομένο είναι ότι θα επανασυσταθεί η Δημοτική Αστυνομία στον Πειραιά όμως ακόμα δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πόσα άτομα θα την στελεχώσουν, πού θα στεγάζεται, ποιες θα είναι οι αρμοδιότητες κτλ. Αναμένουμε την διευκρινιστική εγκύκλιο ενώ θα προηγηθεί και απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ».

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΔΗΜΟΥ: «Καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια αν και είναι γεγονός ότι βρίσκουμε πολλά εμπόδια που προέρχονται από το παρελθόν. Δεν θα ήθελα όμως να αναφερθώ σε αυτά. Κρίνω ότι θα τα ξεπεράσουμε άμεσα και γι’ αυτό βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τον Δήμαρχο. Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε το επίπεδο λειτουργίας του Δήμου Πειραιά προς όφελος των δημοτών».

karvounas


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ