Εφημερίδα Κοινωνική

Μαθήματα παρασκευής χειροποίητου σαπουνιού από το Δήμο Ηλιούπολης

 Breaking News

Μαθήματα παρασκευής χειροποίητου σαπουνιού από το Δήμο Ηλιούπολης
05 Μαΐου 2015

Μαθήματα παρασκευής χειροποίητου σαπουνιού γλυκερίνης, διοργανώνει η Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Ηλιούπολης.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιηθούν στις 9-10 Μαΐου 2015 ημέρες Σάββατο και Κυριακή σε χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Κωνσταντίνου 7, και αφορούν σε ένα δημιουργικό 3ωρο σεμινάριο που βασίζεται στην παρασκευή σαπουνιών γλυκερίνης.

Οι συμμετέχοντες θα μάθουν να παρασκευάζουν ιδιαίτερα σαπούνια και θα λάβουν όλη την πληροφόρηση σχετικά με τον εξοπλισμό , αρωματισμό καθώς και χρωματισμό των σαπουνιών τους. Το σαπούνι γλυκερίνης έχει την ιδιότητα να είναι έτοιμο προς χρήση εντός 30 λεπτών καθώς δεν απαιτεί ωρίμανση όπως στο σαπούνι ελαιολάδου.

Κατά την διάρκεια του σεμιναρίου οι συμμετέχοντες θα παρασκευάσουν μόνοι τους την δική τους δημιουργία σαπουνιού γλυκερίνης καθώς και την Παρασκευή αλάτων για καλλυντική χρήση (άλατα χαλάρωσης , ενυδάτωσης κ.α.) Επιπλέον θα γίνει παρουσίαση διάφορων τεχνικών όπως η ενσωμάτωση φωτογραφίας , το decoupage σαπουνιού , το σαπούνι για διακόσμηση κ.α.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου θα πραγματοποιηθούν έξι σεμινάρια 3ωρης διάρκειας ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο 210 – 9970053.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ