Εφημερίδα Κοινωνική

Αθλητικές υποδομές αναβαθμίζουν την Αγία Βαρβάρα

 Breaking News

Αθλητικές υποδομές αναβαθμίζουν την Αγία Βαρβάρα
08 Μαΐου 2015

Την πρόοδο των εργασιών, που εκτελούνται για την κατασκευή του νέου δημοτικού γηπέδου της Αγίας Βαρβάρας, επιθεώρησαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα, κ. Σπύρος Τζόκας και ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης. Ενημερώθηκαν για τη συνολική πορεία του έργου από την κυρία Εύη Πολυζώη, την επιβλέπουσα μηχανικό από την Περιφέρεια Αττικής- Διεύθυνση Τεχνικών έργων και την κυρία Κωνσταντίνα Σέργη, μηχανικό του Δήμου Αγίας Βαρβάρας.

«Για εμάς είναι σημαντικό το ενδιαφέρον της Περιφέρειας, γιατί με τη συνεργασία που έχουμε πετύχει είμαστε σίγουροι ότι το έργο και όλα όσα χρειάζονται να γίνουν στην περιοχή μας θα γίνουν άμεσα» τόνισε σε δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Καπλάνης.

«Η Περιφέρεια Αττικής θα κάνει ότι περνά από το χέρι της προκειμένου οι πολίτες να αποκτήσουν υποδομές και δυνατότητες που τους αξίζουν, με σεβασμό στο περιβάλλον και με στόχο μια καλύτερη ποιότητα ζωής» σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Σπύρος Τζόκας.

Επόμενες προτεραιότητες- μεταξύ άλλων- είναι η ανάπλαση και η αναβάθμιση περιοχών της Αγίας Βαρβάρας μέσα από τη δημιουργία του νέου κλειστού κολυμβητηρίου της πόλης, δύο γηπέδων ποδοσφαίρου 5χ5, τη δημιουργία ενός γηπέδου τένις και την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ.

Με αυτά τα έργα θα επιτευχθεί ουσιαστική αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων, οι οποίοι για σειρά ετών στερήθηκαν των απαραίτητων αθλητικών υποδομών, παρά τις προσπάθειες που καταβάλλονταν από τον Δήμο Αγίας Βαρβάρας επί σειρά ετών. Η νέα εποικοδομητική συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Δήμου καθιστά πλέον δυνατή την αλλαγή σελίδας για όλους, χωρίς τις γνωστές καθυστερήσεις του παρελθόντος.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ