Εφημερίδα Κοινωνική

Ψάχνουν λιμενικούς να καλύψουν τα 413 κενά στα νησιά-πύλες για τους μετανάστες

 Breaking News

Ψάχνουν λιμενικούς να καλύψουν τα 413 κενά στα νησιά-πύλες για τους μετανάστες
24 Απριλίου 2015

Πρόσκληση ενδιαφέροντος σε λιμενικούς που επιθυμούν να υπηρετήσουν σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα απευθύνει με έγγραφο του το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος -Ελληνική Ακτοφυλακή.

Το Αρχηγείο επιχειρεί με δύο διαταγές να κάνει επίκληση στο πατριωτικό αίσθημα των λιμενικών, προκειμένου να καλυφθούν οι τεράστιες ελλείψεις σε προσωπικό στα νησιά-πύλες για τους μετανάστες που επιχειρούν να εισέλθουν παράνομα στη χώρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, τα κενά σε οργανικές θέσεις στην καυτή περιοχή των θαλασσίων συνόρων και συγκεκριμένα, σε 8 νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, εκτιμώνται σε συνολικά 413.

Όπως αναφέρεται στο έγγραφο του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος – Ελληνική Ακτοφυλακή «στο πλαίσιο κάλυψης της έκτακτης ανάγκης που παρουσιάζεται στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου για την αντιμετώπιση θεμάτων μεταναστευτικών ροών, στελέχη του ΛΣ – ΕΛΑΚΤ τα οποία επιθυμούν, καλούνται να δηλώσουν σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρ. 56 του Ν. 4310/2014 την επιθυμία μετάθεσής τους» οι λιμενικοί για τις Λιμενικές Αρχές Μυτιλήνης -Χίου -Σάμου ή Λέρου -Κω -Καλύμνου -Σύμης -Ρόδου.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ