Εφημερίδα Κοινωνική

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά μιλάει για… «Ημέρες Θάλασσας»

 Breaking News

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά μιλάει για… «Ημέρες Θάλασσας»
16 Απριλίου 2015

Ο κ. Πέτρος Κόκκαλης, Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας και επικεφαλής της ομάδας εργασίας για την Ευρωπαϊκή Ημέρα Θάλασσας, θα βρίσκεται μαζί με το δημοσιογράφο Νίκο Μπαρδούνια στο Δημοτικό Ραδιόφωνο του Πειραιά «Κανάλι Ένα 90,4 FM», για έξι προγραμματισμένες εκπομπές, με αφορμή τη μεγάλη γιορτή «Ημέρες Θάλασσας» που διοργανώνει ο Δήμος Πειραιά στις 30 & 31 Μαΐου.

Η εκπομπή με τίτλο «Ημέρες Θάλασσας – Πάμε Πειραιά» θα μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, 19.00-21.00 και θα έχει πλούσια θεματολογία σχετικά με την πόλη του Πειραιά.

Η πρώτη εκπομπή πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 15 Απριλίου, και ήταν αφιερωμένη στον Πολιτισμό, με καλεσμένες την κυρία Ευαγγελία Μπαφούνη, της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δήμου Πειραιά, την κυρία Αναστασία Παλούμπη, Πρόεδρο του Ναυτικού Μουσείου της Ελλάδος και την κυρία Στέλλα Χρυσουλάκη, προϊσταμένη της ΚΣΤ´ Εφορείας Αρχαιοτήτων. Κατά τη διάρκεια των εκπομπών οι κύριοι Κόκκαλης και Μπαρδούνιας θα δέχονται ερωτήσεις των ακροατών. Οι εκπομπές θα προβάλλονται και μέσω του WebTv στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://e-kanaliena.gr/web-tv-2/.

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ