Εφημερίδα Κοινωνική

Νέος κύκλος σεμιναρίων στο κοινωνικό πανεπιστήμιο του Μοσχάτου – Ταύρου

 Breaking News

Νέος κύκλος σεμιναρίων στο κοινωνικό πανεπιστήμιο του Μοσχάτου – Ταύρου
08 Απριλίου 2015

Μετά τους ιδιαίτερα επιτυχημένους κύκλους του Κοινωνικού Πανεπιστημίου που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο Μοσχάτου-Ταύρου την προηγούμενη χρονιά, ξεκινά νέος κύκλος δωρεάν σεμιναρίων του Κοινωνικού Πανεπιστημίου, με τίτλο” Ανάπτυξη της δημιουργικότητας σε ατομικό και επαγγελματικό επίπεδο”.

Ο κύκλος των σεμιναρίων θα ολοκληρωθεί σε τρεις συναντήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 28 Απριλίου, την Τρίτη 5 Μαΐου και την Τρίτη 12 Μαΐου, από τις 19.00 έως τις 21.00, στην αίθουσα ΔΣ του Πολιτιστικού Κέντρου “Θεόδωρος Αγγελόπουλος”, στο Μοσχάτο (Κων/λεως και Σολωμού). Εισηγητής-Συντονιστής είναι o Γιώργος Σταμάτης, M.Ed.,H.S.D., BA (σύμβουλος Ανάπτυξης Επιχειρήσεων, διδάσκων στα Πανεπιστήμια N.Y.C. Πράγας και Τιράνων και συγγραφέας εννέα βιβλίων στην ελληνική και αγγλική γλώσσα).

Αιτήσεις συμμετοχής για τα σεμινάρια του Κοινωνικού Πανεπιστημίου υπάρχουν στη σελίδα του Δήμου: www.dimosmoschatou-tavrou.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα σεμινάρια από την Παρασκευή 3 Απριλίου έως την Παρασκευή 24 Απριλίου με ηλεκτρονική αποστολή της φόρμας συμμετοχής στο e-mail: [email protected]. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Με το πέρας των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: “Μέσα από το θεσμό του Κοινωνικού Πανεπιστημίου που με τόση επιτυχία διοργανώνεται στο Δήμο μας, θέλουμε να βρουν πρόσβαση σε εκπαιδευτικές γνώσεις συμπολίτες μας ανεξαρτήτως ηλικίας και μορφωτικού επιπέδου. Nα γνωρίσουν επαγγελματικές τεχνικές που μπορεί να τους βοηθήσουν στην προσωπική τους πορεία, να έρθουν σε επαφή με εκπαιδευτικές δεξιότητες που μπορεί να τους ανοίξουν νέες διεξόδους στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία. Είμαι σίγουρος πως και αυτός ο νέος κύκλος σεμιναρίων θα βρει τη θετική ανταπόκριση που είχαν και οι προηγούμενοι.”

 

 


 Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ