Εφημερίδα Κοινωνική

Δ. Χατζηδάκης : Αν χρειαστεί παραχωρώ το πλεόνασμα του Δήμου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις

 Breaking News

Δ. Χατζηδάκης : Αν χρειαστεί παραχωρώ το πλεόνασμα του Δήμου για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις
14 Απριλίου 2015

«Αν χρειαστεί, θα δώσω το πλεόνασμά μας για τους εργαζόμενους της χώρας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκης, όταν ρωτήθηκε από δημοτικό σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης σχετικά, κατά τη διάρκεια συζήτησης αναφορικά με την απόφαση περιφέρειας της Αττικής να μεταφερθεί το πλεόνασμα της στην τράπεζα της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, όπως μεταφέρει ρεπορτάζ της ιστοσελίδας vimaonline.gr, είπε, «εάν χρειαστεί και το κράτος δεν έχει χρήματα βεβαίως θα το φέρω στο συμβούλιο και η εισήγησή μου θα είναι, να τα δώσουμε για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις. Και όχι μόνο για τους εργαζόμενους του Δήμου μας αλλά για τους εργαζόμενους της πατρίδας μας. Για μένα όλοι οι εργαζόμενοι είναι το ίδιο».

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου απάντησε εξηγώντας πως, τα χρήματα αυτά, ως πλεόνασμα, τα κρατάει για να μπορέσει ο δήμος σε ώρα ή, περίοδο ανάγκης, να τα έχει στη διάθεσή του, προκειμένου να πληρωθούν για αρκετό χρόνο οι εργαζόμενοι, καθώς και οι όποιες άλλες υποχρεώσεις του Δήμου.

Να σημειωθεί, ότι σε αντίθεση με άλλους δήμους που τα ταμεία είναι άδεια, το Παλαιό Φάληρο μέσα από τη διαφανή οικονομική διαχείριση της Δημοτικής Αρχής Χατζηδάκη, παράγει έργο και αποτελεί παράδειγμα διοίκησης, κατάσταση που αναγνωρίζουν και επιβραβεύουν οι πολίτες του.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ