Εφημερίδα Κοινωνική

Βραβεία και διακρίσεις στην κοπή πίτας της ΕΠΣΠ

 Breaking News

Βραβεία και διακρίσεις στην κοπή πίτας της ΕΠΣΠ
12 Μαρτίου 2015

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, σε μία λαμπρή και γεμάτη από κόσμο τελετή, η κοπή της πίτας από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Στην εκδήλωση αυτή, τιμήθηκαν παράγοντες του ποδοσφαίρου και σωματεία για την προσφορά τους στον αθλητισμό αλλά και για τις επιτυχίες τους. Ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Γιώργος Ανατολάκης μαζί με τα μέλη του ΔΣ υποδέχτηκαν τους καλεσμένους σε αυτή τη γιορτή του ποδοσφαίρου. Ανάμεσά τους βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, βουλευτές, δήμαρχοι, πρόεδροι και διοικήσεις των σωματείων, παράγοντες του ποδοσφαίρου, φορείς της πόλης μεταξύ αυτών δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας.

Ο Δήμος Πειραιά θα ενισχύσει τη σχέση του με την Ε.Π.Σ.Π 

Για τη συνολική του παρουσία και προσφορά στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου τιμήθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης . Την τιμητική διάκριση στον κ. Μώραλη απένειμε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά κ. Γιώργος Ανατολάκης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Πειραιά βράβευσε τέσσερεις ποδοσφαιριστές πειραϊκών ποδοσφαιρικών σωματείων για την εισαγωγή τους σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα.

Στην ομιλία του μεταξύ άλλων ο δήμαρχος Πειραιά τόνισε : «Γνωρίζω τις διαχρονικές προσπάθειες της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πειραιά. Τόσο η σημερινή Διοίκηση όσο και οι προηγούμενες προσπάθησαν να βρουν λύσεις στα προβλήματα. Θα ενισχύσουμε τη σχέση μας με την Ένωση, με τον Πρόεδρο είμαστε παλιοί γνώριμοι και με τα άλλα μέλη της Ε.Π.Σ.Π., για να μπορέσουμε να λύσουμε προβλήματα που δεν αφορούν μόνο το οικονομικό κομμάτι, αλλά άπτονται καλύτερης συνεννόησης, συνεργασίας, επικοινωνίας. Στα 21 χρόνια παρουσίας μου στο ποδόσφαιρο, είχαμε πάντα μια καλή συνεργασία και ως Ολυμπιακός με όλες τις Διοικήσεις της Ένωσης και θέλουμε να το μεταφέρουμε και στο Δήμο Πειραιά».

 

epsp (1) epsp (2) epsp (3) epsp (4) epsp (6) epsp (7) epsp (8) epsp (9) epsp (10)

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ