Εφημερίδα Κοινωνική

Συνάντηση με τον Χρ. Βρεττάκο είχε ο Γ. Γαβρίλης

 Breaking News

Συνάντηση με τον Χρ. Βρεττάκο είχε ο Γ. Γαβρίλης
20 Μαρτίου 2015

Συνεχίζοντας τη σειρά των συναντήσεων με τους Δημάρχους των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, ώστε να διαμορφωθεί ένα πενταετές σχέδιο ολοκληρωμένων παρεμβάσεων στην Π.Ε Πειραιά, ο Αντιπεριφερειάρχης, Γιώργος Γαβρίλης, πραγματοποίησε συνάντηση εργασίας με τον Δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χρήστο Βρεττάκο.

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιδήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Σταυρούλα Συράκου, ο γενικός γραμματέας του Δήμου, Γιώργος Ανδρεαδάκης, και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε. Πειραιά.

Με την έναρξη της συνάντησης, ο Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής Αρχής στον προγραμματισμό των παρεμβάσεων, σε θέματα κοινωνικής και περιβαλλοντικής πολιτικής και ολοκληρωμένων αστικών παρεμβάσεων.

Ο Δήμαρχος Κερατσινίου – Δραπετσώνας ενημέρωσε, με τη σειρά του, για την πορεία υλοποίησης και το βαθμό ωρίμανσης των έργων, που έχουν ενταχθεί σε διάφορα προγράμματα, αλλά και για τον σχεδιασμό του επόμενου διαστήματος.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ευχαρίστησε για την αναλυτική ενημέρωση, «η οποία είναι εξαιρετικά χρήσιμη για να γίνει αποτελεσματικός προγραμματισμός» και υπογράμμισε τη σημασία της συναντίληψης, στο πλαίσιο της ισότιμης σχέσης της Περιφέρειας με τους Δήμους, για την αποτελεσματικότητα των δράσεων και των παρεμβάσεων προς όφελος των πολιτών και του περιβάλλοντος.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ