Εφημερίδα Κοινωνική

Μαρινάκης: Αποφάσισα να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου για τον Πειραιά

 Breaking News

Μαρινάκης: Αποφάσισα να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου για τον Πειραιά
13 Μαρτίου 2015

Με αφορμή τη δράση του στη ναυτιλία, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλά και για τον Ολυμπιακό και για το ελληνικό ποδόσφαιρο και για τα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, σε συνέντευξη-αφιέρωμα στο tradewindsnew.gr .

Για την ανάμειξή του στα πολιτικά δρώμενα του Πειραιά είπε: «Στη μέση της μεγαλύτερης οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, είναι φανερό πως δεν υπάρχουν λεφτά. Η ελληνική οικονομία υποφέρει και δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα ένα δημοτικό συμβούλιο. Αποφάσισα να κάνω κάποια πράγματα μόνος μου για τον Πειραιά».

Για τις σχέσεις του με το κράτος είπε: «Δεν εμπλέκομαι σε καμία δουλειά στην Ελλάδα που είναι σημαντικό και γι” αυτό δεν φοβάμαι να ασχοληθώ με την πολιτική, μιας και δεν είχα καμία δουλειά με το κράτος, επειδή δεν ενδιαφερόμουν».

Για πιθανή εμπλοκή του στην πολιτική είπε: «Αν αποφασίσω να το κάνω, δεν θα το κρύψω. Είμαι όμως πολύ απασχολημένος με τις δουλειές μου, την ομάδα και τη δημοτική αρχή. Είμαι πλήρης και ευχαριστημένος. Και πολύ απασχολημένος».

Για τις φιλανθρωπικές δράσεις στον Πειραιά: «Από τότε που πήρα τον Ολυμπιακό έχουμε κάνει στην τοπική κοινότητα και στον Ολυμπιακό δράσεις ύψους 10 εκατ. ευρώ, αλλά καλύτερα είναι να μην το αναφέρουμε δημόσια».


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ