Εφημερίδα Κοινωνική

Βράβευση για τον Γιώργο Σταματογιάννη και τον Αντώνη Παπαδημητρίου

 Breaking News

Βράβευση για τον Γιώργο Σταματογιάννη και τον Αντώνη Παπαδημητρίου
18 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σύνδεσμος Αποφοίτων της Ιωνιδείου Σχολής Πειραιά, στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που έγινε την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Σχολής και στο πλαίσιο του θεσμού «ΣΥΝΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ» επέλεξε και βράβευσε απόφοιτους της Ιωνιδείου, που διακρίθηκαν τη χρονιά που πέρασε για την προσφορά τους στην Παιδεία και τον Αθλητισμό, σε θέσεις Ευθύνης και Κοινωνικής Προσφοράς και στην Έρευνα.

Για την διάκρισή τους σε σημαντικές θέσεις ευθύνης και κοινωνικής προσφοράς βραβεύτηκαν δύο μέλη του Συλλόγου μας, ο Αντώνης Παπαδημητρίου και ο Γιώργος Σταματογιάννης.

A_Papadimitriou_1_-_Copy

 

Ο κ. Αντώνης Παπαδημητρίου, διακεκριμένος δικηγόρος και οικονομολόγος, για την πολυετή του προσφορά από τη θέση του Προέδρου του ΔΣ του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ωνάση, αλλά και από τη θέση του Συντονιστή της Εκτελεστικής Επιτροπής των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του ομίλου Ωνάση.

 

 

stamatogiannis_giorgos_2

 

Ο κ. Γιώργος Σταματογιάννης, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για την από το 1990 συνεχή εκλογή του στο ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, για την υποψηφιότητά του ως Βουλευτή στη Β΄Πειραιά, ως Νομαρχιακού Συμβούλου Πειραιά και ως Δημοτικού Συμβούλου Κερατσινίου. Είναι Διαπιστευμένος Διαμεσολαβητής από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, ασκεί μαχόμενη δικηγορία επί 30 πλέον έτη και είναι στο πλευρό των δικηγόρων Πειραιά για την προώθηση του κλάδου σε επαγγελματικό και επιστημονικό επίπεδο, αλλά και για τα καίρια προβλήματα της πόλης μας.

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ