Εφημερίδα Κοινωνική

ΣΤΗΡΙΞΗ ζητούν οι έμποροι του Πειραιά

 Breaking News

ΣΤΗΡΙΞΗ ζητούν οι έμποροι του Πειραιά
03 Φεβρουαρίου 2015

Αντιπροσωπεία του Εμπορικού Συλλόγου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιάννη Μώραλη και πρότεινε σειρά παρεμβάσεων.

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική και σε θετικό κλίμα ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 30 Ιανουαρίου, ο Πρόεδρος Ν. Μανεσιώτης και οι Αντιπρόεδροι του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιώς Π. Πολιτάκης, Γ.Σωτηρίου και Μ. Πιττάκη με τον Δήμαρχο Πειραιά κ. Γ. Μώραλη.

Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο της στενής συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Εμπορικού Συλλόγου, με κοινό στόχο την τόνωση της πειραϊκής αγοράς και την προβολή της πόλης μας.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΠ επικεντρώθηκαν σε θέματα όπως η διοργάνωση εκδηλώσεων το Σάββατο 14 Φεβρουαρίου, με σκοπό την προσέλκυση καταναλωτών στην αγορά του Πειραιά, η επίσπευση των διαδικασιών διέλευσης του τρόλεϊ από την οδό Μπουμπουλίνας, ο ορισμός οργανωμένων σταθμών ταξί στο κέντρο της πόλης και η διάνοιξη της οδού Σωτήρος, ενώ έγινε εκτενής αναφορά στα έργα του Τραμ και στην ταλαιπωρία που υφίσταται ο εμπορικός κόσμος, θέμα για το οποίο ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε να παρέμβει. Αμφότερες οι πλευρές επιβεβαίωσαν τη βούλησή τους για συνεργασία, ώστε να γίνει η καλύτερη δυνατή προσπάθεια για τη στήριξη του πειραϊκού εμπορίου και την ανάπτυξη του Πειραιά γενικότερα.

 

 


 



Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ