Εφημερίδα Κοινωνική

Σε εγρήγορση η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης

 Breaking News

Σε εγρήγορση η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης
09 Φεβρουαρίου 2015

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του δήμου Ηλιούπολης καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας της και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα παρά τη σημαντική έλλειψη προσωπικού.

Τον Ιανουάριο, όπως σημειώνει σχετική αναφορά της αρμόδιας αντιδημαρχίας, η υπηρεσία δέχτηκε αρκετά αιτήματα από δημότες και ενημερώνει ότι από 5/1/2015 μέχρι 30/1/2015 έγινε αποκομιδή ογκωδών, κλαδιών και μπαζών σε 1.350 σημεία σε όλη την πόλη.

Στον εξής αναμένεται καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση καθώς θα αποδεσμευτεί σημαντικός αριθμός υπαλλήλων από την καθημερινή αποκομιδή των συμβατικών κάδων, που από τρία άτομα ανά πλήρωμα θα είναι δύο, μετά την αγορά του Δήμου ενός νέου γερανοφόρου απορριμματοφόρου. Η ίδια υπηρεσία κάνει έκκληση στους πολίτες να βοηθήσουν στην προσπάθεια για μια καθαρή πόλη, σεβόμενοι τους κοινόχρηστους χώρους. Οποιαδήποτε προσπάθεια της Δημοτικής Αρχής για τη βελτίωση της καθαριότητας και του πρασίνου στην πόλη θα πέσει στο κενό αν δεν έχει τη συμπαράστασή τους. Η διαφύλαξη της καθαριότητας και υγιεινής της πόλης άλλωστε είναι υποχρέωση όλων και προς όφελος όλων.

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ