Εφημερίδα Κοινωνική

Και άλλα έργα στην Ηλιούπολη

 Breaking News

Και άλλα έργα στην Ηλιούπολη
13 Φεβρουαρίου 2015

Εγκρίθηκαν ομόφωνα κατά την πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ηλιούπολης τα πρώτα πέντε έργα της νέας χρονιάς και πιο συγκεκριμένα:

• Το έργο «Κατασκευή διαφόρων διαμορφώσεων στο Δημοτικό Κοιμητήριο», που αφορά περαιτέρω εργασίες και επισκευές για την ολοκλήρωση της ριζικής ανακαίνισης που πραγματοποιήθηκε από το 2011 στο Δημοτικό Κοιμητήριο Ηλιούπολης.

• Το έργο «Κατασκευές ασφαλείας σε Δημόσια Κτίρια», που αφορά εργασίες στο Δημοτικό Κολυμβητήριο και στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης

• Το έργο «Διαμορφώσεις σε αύλειους χώρους σχολείων», που αφορά την επίστρωση με ακρυλικό δάπεδο των προαυλίων του 11ου, 13ου και 15ου Δημοτικών Σχολείων της πόλης μας.

• Το έργο «Επισκευή & Συντήρηση ανοικτών αθλητικών χώρων», που αφορά την επίστρωση με ακρυλικό δάπεδο καθώς και εργασίες βελτίωσης του ανοικτού γηπέδου μπάσκετ στην οδό Κύπρου στον Αγ. Κωνσταντίνο, καθώς επίσης και την προμήθεια προστατευτικών στρωμάτων ασφαλείας για τα γήπεδα μπάσκετ στα σχολεία της πόλης μας.

• Το έργο «Διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στο οικόπεδο του ΚΔΑΠ», που αφορά εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο του 8ου Γυμνασίου όπου στεγάζονται το ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ, το Δημοτικό Ωδείο και το ΚΕΕΠΕΑ-Ορίζοντες.

 

 


Σχετικά άρθρα

Τελευταια

Εφημερεύοντα Φαρμακεία ΑΤΤΙΚΗΣ